Szerző Téma: A főoldalról  (Megtekintve 156862 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Az új oldal
« Válasz #255 Dátum: 2009. Október 09., 12:38:38 »
0. Aha. De ez nem újdonság.
1. Elvállalt teljesítés mértékének nevezném. És igen. Második felére:  Zsák célja a képregények mint olyanok terjesztése a köztudatban, nem az, hogy mindent, ami jónak hangzik, elsőként akarjunk lefoglalni. A honosítás lényege a szemünkben az, hogy minél több fajta olyan képregényt juttassunk el az olvasóinkhoz, akik nem tudnak adott nyelven vagy másképp nem olvashatják őket. A képregényes ügy része az is, hogy akár ilyen módon is támogatunk alkotókat, cikkírókat, portálokat.
Bár ha ezt így el kell mondanom, mert nem volt egyértelmű magától, az kicsit aggaszt.
2. cota esélyes, Pendragont az elmúlt évek tapasztalata alapján nem raknám még ide. Nem egyszer támadt fel hooosszas hallgatás után.
3. A Darkness v1-re sem mondom, hogy Zsákos sorozat. Az Ascensionre sem. Mind máshol indult, csak mi zárjuk le (ha lezárjuk). Attól még, hogy átveszem másét és foltozgatom, nem lesz az enyém.
4. Ebben lehetne valami, csak vmiért ez eddig az AC-n kvül a Templ (nem, nem írtam el) of Comicsszal fordult elő.
5. Ühüm. 1730 környéke.
6. Azon kívül, hogy például beletenyereltetek a Heroes Rebornba is, amit csekély három éve gürcölünk, hogy teljessé tegyük, valószínűleg semmi. Meg én az a fajta vagyok, aki szereti a racionalitást.
7. Nem, hanem annak az aprócska ténynek a megemlítése, hogy már bőven félezer füzet honosításán és legalább öt komolyabb project vagy crossover szervezésén vagyok túl, és nekem van fogalmam arról, ez milyen szervezéssel, munkálatokkal és szívással jár, akár egyetlen nyamvadt darab is. De azért örülök, hogy az elmúlt három és fél évem és a sok száz füzetem mindössze arra jó, hogy felsőbbrendőségemet nyilvánítsam ki vele, tényleg.

(Amúgy meg megmondtam, hogy igen, addig cseszegetem a honlapkészítőket, amíg igen. De nálunk sincs ám minden látszattal szemben abszolút demokrácia, és akármilyen meglepő, nem a doki vagy én vagyunk az oldal diktátorai... csak hajcsárai. )
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 09., 12:41:12 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
  • Nem: Férfi
« Válasz #254 Dátum: 2009. Október 09., 12:32:50 »
Tényleg már csak a söröcske hiányzik...  
Idézetet írta: talgaby
Nem, övön aluli lefoglalni valamit, ami még ki se jött. Övön aluli lefoglalni heti egy füzetes frissítéssel közel 1500 füzetet, ami azt jelenti, hogy ezzel a tempóval csak a mostaniakat 30 évig(!) csináljátok, és a lista csak bővül. (Finoman szólva ezt untam meg piszkosul a cotán is és kezdtem el kirakatni máshol másfél év tömény hallgatás után az X-eket.) Racionálisan gondolkozni és felhasználni mások többéves tapasztalatát... az nem az övön aluli. Ugyanis halvány fogalmatok sincs még arról, milyen belekezdeni akár egy kisebb crossoverbe, hát még egy 100+ részes sorozatba. És mindkét fajtából nem egy van azon a listán.
Tehát egy olyan oldalhoz hasonlítasz minket, aki nem frissült már régóta? Mi azért heti eggyel mindig jövünk és privátban nagyjából leírtam neked mit is csinálunk most. A BN-t pedig nem mi foglaljuk egyedül, sokan benne vannak még a projectben pl. Newgenes srácok (ha minden igaz, mert a legújabb verziót már én se tudom  ).

Idézetet írta: dr samson
Ti folyamatosan arra hivatkoztatok (lásd belinkelt hsz), hogy mert talgabyval mennyire istenítettük a Tini titánok rajzfilm neveit Csillagfény és Gézengúz esetében. Ami igaz is, de soha nem mondtuk, hogy minden név esetében azt vesszük figyelembe! A DC névlistát pedig pont az akkori viták miatt kezdte el összeállítani BuB és pont azért használjuk konzekvensen a mai napig mind a két oldalon, hogy ne legyenek ilyen viták, elnevezésbeli különbségek stb. Arról nem is beszélve, hogy mind a Mini Titánokban, mind a Tini Titánok Végtelen válság tpb-ben tudatosan volt Fürgének hívva. Nem állítom azt, hogy esetleg véletlenül nem maradhatott eredetiben valahol (pl a G.I. Joe 00. számban is most vettük észre nem rég, hogy Kova egy helyen angolul maradt), de ha ilyen van, akkor nem igazán értem, hogy miért nem lehet megkérdezni a dolgot? Annyira nehéz lett volna egy privát üzenetet, vagy akárcsak itt a fórumon egy hsz-t írni, hogy ez meg ez a gond, két helyen két különböző név van és akkor mi melyiket használjuk? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát...
Jó, de akkor még asszem pont nem volt lista, vagy pont akkor vitatkoztatok éppen Adriannel (már nem emlékszem pontosan, bocs ha rossz embert írtam) a Newgenen. És ott merült fel ez a TT dolog. De ezen már ne lovagoljunk, mert azóta van lista és mi is azt használjuk és én is mindig beírom a DC nevek fordítása fórumba a Newgenen, ha valaki olyannal találkozok, aki esetleg nincs a DC listában.  

Ehhez még annyit, hogy a Zöld Lámpás simán haladhatna a Válságtól, elvégre a 7. vagy a 8. szám környékén jön be ott a One Year Later...  De amúgy november előtt ne számítsatok a Válság végére, ha már így felmerült, már csak azért se, mert a 6. szám sincs még készen, és a 7. számhoz még most, a börze után fogom legyártani valamikor BuB-nak az új szkent...
Mint ahogy menni is fog, azt hiszem a hetesnél van Végtelen Válság logó addig mindenképpen megy (persze bővebben Dris tudja). A többit meg majd meglátjuk, de szerintem, ha nem tudunk továbbmenni akkor jön a GLC:recharge, mert (ha jól emlékszem) abban meg sem említik a válságot, de ennek még utána kell néznem...

És erre én is kíváncsi vagyok mostmár (akármilyen nevetséges baromságnak is tartom a vitát kirobbantó okot), hogy ha elérjük az 5 %-ot, ami mellesleg már nincs is olyan messze, akkor kikerül -e az a nyamvadt link vagy megint lesz valami cél, amit elérjünk.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 09., 12:36:33 írta holloo »

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #253 Dátum: 2009. Október 09., 12:08:42 »
Most csak tényt közlök anno Sepi azt mondta azért nem kerül ki a linkünk mert 100 hogy megszűnünk mint egy másik oldal ezért csak min egyéves oldalakat raktok ki a linkek közé... Most meg 5% (88 füzet (igen én megszámoltam  ))    
Kiváncsi vagyok, hogy a 88 elérésénél milyen választ kapunk
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 09., 12:11:40 írta rolinev »

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #252 Dátum: 2009. Október 09., 12:03:29 »
Talgaby, imádsz kötözködni, ugye? Hát akkor had kötözködjek én is egy kicsit.

1. Szóval a foglalások és a honosítások arányátol függ egy ilyen dolog?
Akkor miért vannak ott olyan oldalak, amik nem honosító oldalak. és egyáltalán egy linkenek mi köze egy ilyen feltételhez?
Neked egyszerűen szúrja a szemed az allcomics, és ezért találsz ki ilyen fake dolgokat, mert ez teljesen komolytalan.

2. Nem csak a sosi és az exiles a halott oldal, hanem a cota és a pendragon is egy elhagyott oldal, amit nem frissítenek.

3. Szóval ha nem mi kezdünk el egy sorozatot, akkor hiába mi csináljuk meg a nagy részét, és hiába mi fejezzük be, az lófasz. érthető és logikus, persze szerinted nyilván ez sem kötözködés.

4.
És a félreértés tisztázása végett: nem, nem pikkelünk az allcomicsra. (Meglehetősen) másképp állunk hozzá a honosításhoz, de sosem pikkeltünk egy oldalra sem.
Az ilyen hozzállás miatt nincs jó kapcsolat az allcomics és a hálózsák bizonyos tagjai között. Te a hozzászólásodnak ezt a részét nem gondoltad át.
Ez egy olyan szinten nagyképű hozzászólás, hogyha én ilyet írnék komolyan, elszégyelném megam. Mégis miben más a hozzáállásotok? ti valami felsőbbrendű honosítók vagytok? azthiszed, mi nem úgyanúgy honosítunk, mint ti? azthiszed mi nem fogadtuk meg a ti tanácsaitokat soha? azthiszed mi nem ugyanúgy beszéljük meg a honosítások menetét? tudod mi a más a hozzáállásunk között? azon kívül, hogy mi nem nézünk le senkit, semmi. Csak a te elképzeléseid szerint.
meg persze ti nem pikkeltek ránk, csak ép más hozzáállással honsoítotok, és egy gyenge kifogással elutasítjátok azt a kérésemet, hogy kerüljön ki a linkünk? és akkor ezután még alázkodjunk meg, és ne legyen ellenségeskedés, mikor mindenhol azt keresitek, amibe bele lehet kötni?

5.
Foglalási listátok alapján.
nem ez volt a kérdés, talán megszámoltad a foglalásainkat?

6.
övön alulli eleve belekötni a foglalási listánkba. Mi közöd van hozzá, hogy mi mennyit foglalunk?

7.
(Finoman szólva ezt untam meg piszkosul a cotán is és kezdtem el kirakatni máshol másfél év tömény hallgatás után az X-eket.) Racionálisan gondolkozni és felhasználni mások többéves tapasztalatát... az nem az övön aluli. Ugyanis halvány fogalmatok sincs még arról, milyen belekezdeni akár egy kisebb crossoverbe, hát még egy 100+ részes sorozatba. És mindkét fajtából nem egy van azon a listán.
már megint ez, a felsőbbrendűséged kiemelése...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 09., 12:09:24 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #251 Dátum: 2009. Október 09., 11:36:24 »
Nem igazán akartam hozzászólni már, de egy dologra reagálok:

Idézet
És nem volt még olyan, hogy nem javítottunk volna névfordítás vagy egyéb hibát, amikor mondtad. Speedy, Fürge vitában meg aki akarja elolvassa az AC-n, Newgenen a dolgot, de ha 2 forrás 2 különböző módon adja meg, más más fórumon más-mást mondtok, akkor ott legyen okos az ember. wink.gif
Ti folyamatosan arra hivatkoztatok (lásd belinkelt hsz), hogy mert talgabyval mennyire istenítettük a Tini titánok rajzfilm neveit Csillagfény és Gézengúz esetében. Ami igaz is, de soha nem mondtuk, hogy minden név esetében azt vesszük figyelembe! A DC névlistát pedig pont az akkori viták miatt kezdte el összeállítani BuB és pont azért használjuk konzekvensen a mai napig mind a két oldalon, hogy ne legyenek ilyen viták, elnevezésbeli különbségek stb. Arról nem is beszélve, hogy mind a Mini Titánokban, mind a Tini Titánok Végtelen válság tpb-ben tudatosan volt Fürgének hívva. Nem állítom azt, hogy esetleg véletlenül nem maradhatott eredetiben valahol (pl a G.I. Joe 00. számban is most vettük észre nem rég, hogy Kova egy helyen angolul maradt), de ha ilyen van, akkor nem igazán értem, hogy miért nem lehet megkérdezni a dolgot? Annyira nehéz lett volna egy privát üzenetet, vagy akárcsak itt a fórumon egy hsz-t írni, hogy ez meg ez a gond, két helyen két különböző név van és akkor mi melyiket használjuk? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát...

Idézet
egy év mire odáig eljutunk a Lámpásokkal vagy több mivel most is pl. a Newgenes Válság végére várunk...
Ehhez még annyit, hogy a Zöld Lámpás simán haladhatna a Válságtól, elvégre a 7. vagy a 8. szám környékén jön be ott a One Year Later...  De amúgy november előtt ne számítsatok a Válság végére, ha már így felmerült, már csak azért se, mert a 6. szám sincs még készen, és a 7. számhoz még most, a börze után fogom legyártani valamikor BuB-nak az új szkent...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 09., 11:39:25 írta dr samson »

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #250 Dátum: 2009. Október 09., 11:09:42 »
Jah Ya az 10 Raziel és 2 Dris

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #249 Dátum: 2009. Október 09., 10:52:16 »
Idézetet írta: holloo
öööööö... ezt milyen matematikai egyenlettel számoltad ki?
Foglalási listátok alapján.
Idézet
Ez azért övön aluli, mivel az legalább egy év mire odáig eljutunk a Lámpásokkal vagy több mivel most is pl. a Newgenes Válság végére várunk...
Nem, övön aluli lefoglalni valamit, ami még ki se jött. Övön aluli lefoglalni heti egy füzetes frissítéssel közel 1500 füzetet, ami azt jelenti, hogy ezzel a tempóval csak a mostaniakat 30 évig(!) csináljátok, és a lista csak bővül. (Finoman szólva ezt untam meg piszkosul a cotán is és kezdtem el kirakatni máshol másfél év tömény hallgatás után az X-eket.) Racionálisan gondolkozni és felhasználni mások többéves tapasztalatát... az nem az övön aluli. Ugyanis halvány fogalmatok sincs még arról, milyen belekezdeni akár egy kisebb crossoverbe, hát még egy 100+ részes sorozatba. És mindkét fajtából nem egy van azon a listán.
Idézet
És a YA-ból is szerintem(bár nemtom pontosan) legalább 70%-ot Dris készített el.
Strange-ben igazad lesz, de a YA-ból Raziel benne volt már a második sztoriban, amikor a Könnyek Tavát abbahagyta.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 09., 10:52:52 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
« Válasz #248 Dátum: 2009. Október 09., 09:34:36 »
Én nem nagyon akarok beszállni az "óvodás" vitába, mert úgy látom mindkét oldal tagjai ebből sportot űznek, és ez nem is lenne baj egy kocsmába egy két  mellett... de azért néhány dologra reagálnék  

Nem személyeskedés, csak van egy olyan kimondatlan elvünk, hogy az oldal a foglalásai legalább 5%-át rakja ki, mielőtt berakjuk - esetetekben a második helyre - a listába. Ez jelenleg nálatok olyan 100-120 füzet környékén van.
 öööööö... ezt milyen matematikai egyenlettel számoltad ki?  

De mondok valamit: ha addig nem történik meg, akkor amint kész lesz az első saját teljes minitek (ha jól látom, az Inhumans és a YA állnak a legjobban), addig csesztetem a társaságot, amíg ott nem lesztek a főoldalon.
  (Mondjuk ha szemét lennék, azt mondanám, hogy amint kész van a Blackest Night honosítása, amit ugye még ki se adtak, de hát ez van...)
 Nos mint a többiek írták a Strange és a YA már kész vannak. A Blackest Night? Normális vagy?  Ez azért övön aluli, mivel az legalább egy év mire odáig eljutunk a Lámpásokkal vagy több mivel most is pl. a Newgenes Válság végére várunk...

Idézet
Strange és a Young Avengers kész van
Az igaz, de az nem teljesen a tiétek, csak átvettétek befejezni. Én saját erőből elkészítettre gondoltam, és onnan mintha az Inhumans állt volna a legjobban (legalábbis az a v4, ami most megy nálatok, ami egy maxi, nem?). De igen, a TT:Year One is szépen halad.  

Hát a Strange-nek egyetlen egy része volt kész, a másik ötöt én csináltam, szerintem ezt hívhatjuk önerőnek. És a YA-ból is szerintem(bár nemtom pontosan) legalább 70%-ot Dris készített el.  A Marvel Lovagok 4 is nagyjából így állt és amióta megint van fordítója egyre gyakrabban fog jönni...

Szintén nem személyeskedés, de azért érdekesnek tartom, hogy eddig véletlenül se írtatok a fórumra túl gyakran, de ha már egy link kéne, akkor hirtelen az egész honosító gárda ír...
NEm az egész gárda inkább csak az 1/3-a  És én személy szerint mindig minden oldalon kommentálok mindent, amit elolvasok, de sajnos nem minden nap érek rá képregényeket olvasni.
Szerk: írtam én anno, többször is jeleztem pl ha hibát láttam az adott képregényekben, de mivel olyan válaszok jöttek rá, amilyenek (pl, hogy úgy sem javítjátok ki), ezért feladtam...
Ilyen válaszok nem jöttek (illetve a te flegma stílusodra válaszoltunk  ), de mindig kijavítottam(uk) a hibákat.

Csak, hogy ne mondhassa senki, hogy kamuzok:

Idézet
Holloo mint fentebb írta direkt azért használta a Speedy-t mert a Newgen fórumon annyira istenítettétek ( Te meg Talgaby ) a Tini Titános rajzfilm neveit... Egyébként csak hogy tudd megnéztem a Tini Titánok fordításokat direkt hogy passzoljon a Speedy a fenti okból maradt ilyen...

Ezek után nem nekem kéne utólag utána nézni szerintem, hogy használjátok-e, főleg ha kijelentitek, hogy nem...  A vita ezennel részemről lezárva, talgaby azt is elmondta, hogy egyelőre nem lesz link, szóval tovább értelmetlennek látom ezt a beszélgetést.
Ide be kellett volna linkelned az egész vitát, nemcsak  kiragadni két mondatot.  És akkor mégegyszer: Soha nem a hozzászólásaid tartalmával volt bajom, hanem a formájával. És ezt meg is beszéltük ott anno, és te is elismerted, hogy kissé "arrogáns, beképzelt vagy ilyen a stílusod" azt hiszem így mondtad. És ott lezártuk, hogy oké akkor ezentúl csak a tartalommal törődünk. És nem volt még olyan, hogy nem javítottunk volna névfordítás vagy egyéb hibát, amikor mondtad. Speedy, Fürge vitában meg aki akarja elolvassa az AC-n, Newgenen a dolgot, de ha 2 forrás 2 különböző módon adja meg, más más fórumon más-mást mondtok, akkor ott legyen okos az ember.  

Idézetet írta: Zerit
mellesleg az AC linkjei kozott nincs ott a CO-MIX, sot a C4A sem
persze ez abszolut indifferens, nem mintha szukseg lenne ra
Zerit ebben teljesen igazad van, sajnos az oldalnak mi ezt a részét a kezdeti "próbálkozások", beállítások óta nem is figyeltük, kiegészítjük a listát. És köszi a burkolt megjegyzést, mindenki először a saját háza táján nézzen körbe mielőtt kritizál. És ez nyugodtan magára veheti ez az egész "sportvita" társaság is.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 09., 09:37:43 írta holloo »

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #247 Dátum: 2009. Október 08., 15:47:37 »
Pótlom a hiányosságot  Egyébként a linkek menü eléggé fejletlen szal csinálok egy újat  Abban már bennelesz minden aktív honosítóoldal... Köszi, hogy szóltál ( ráadásul a Co-Mix-ot még látogatom is  )

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #246 Dátum: 2009. Október 08., 15:26:39 »
mellesleg az AC linkjei kozott nincs ott a CO-MIX, sot a C4A sem
persze ez abszolut indifferens, nem mintha szukseg lenne ra
gyengéd barbár

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #245 Dátum: 2009. Október 08., 15:08:55 »
A freeweb most megy át egy tulajdonosváltáson, és most állítólag fejlesztenek ezerrel. Ezért lett lezárva a reg.
Egyébként meg minden ingyenes tárhelyet meg lehet toltani még 2giga ingyenes (ami lehet 3giga is) dropbox tárhellyel.

Nézzétek csak a ficsörjeit.

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #244 Dátum: 2009. Október 08., 14:24:51 »
Freewebet megnéztem de zárva van a reg tudtommal legalábbis én már nem tudtam regisztrálni, a fizetős része meg hát fizetős... A 3 közül meg a 000page néz ki jól de még le kell tesztelnem ( okhostos szerveremen pl vírusok keletkeztek... hülye ruszkik... ) 1,5 gb-vel ami a másikon van nem tok sokmindent kezdeni...
Majd meglátom még köszi szépen

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #243 Dátum: 2009. Október 08., 14:11:02 »
Az xfanzine nemrég költözött a freewebre, és simán felfért mind a hat gigájuk (meg ami még ott lehet), és nagyon szép sebességgel megy az oldal. Bár ők fizettek, hogy levegyék a reklámot, de ingyenesen is egy elég kicsi sáv, ami arányaiban ötödakkora, mint a mostani főoldali banneretek, szóval nem zavaró. Tegyél vele egy próbát.
Vagy ha csak nyers tárhely kell, ott van akár a 000WebHost, a 000Page.com, a 0Down.com amikre aztán lehet tolni a cuccot dögivel.

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #242 Dátum: 2009. Október 08., 13:45:38 »
Még mindig nem olvastad el  

TGaby ha tudsz jobb ingyenes tárhelyet akkor kérlek jelezd mert eddig nem sikerült találnom...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 08., 13:54:15 írta rolinev »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #241 Dátum: 2009. Október 08., 13:43:30 »
Csak, hogy ne mondhassa senki, hogy kamuzok:

Idézet
Holloo mint fentebb írta direkt azért használta a Speedy-t mert a Newgen fórumon annyira istenítettétek ( Te meg Talgaby ) a Tini Titános rajzfilm neveit... Egyébként csak hogy tudd megnéztem a Tini Titánok fordításokat direkt hogy passzoljon a Speedy a fenti okból maradt ilyen...

Ezek után nem nekem kéne utólag utána nézni szerintem, hogy használjátok-e, főleg ha kijelentitek, hogy nem...  A vita ezennel részemről lezárva, talgaby azt is elmondta, hogy egyelőre nem lesz link, szóval tovább értelmetlennek látom ezt a beszélgetést.

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #240 Dátum: 2009. Október 08., 13:38:01 »
Használva van de gondolom nem olvasod el a képregényt mint anno Strange
Egyébként ott volt más válasz is Hollootól, tőlem és elég sok hsz volt...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 08., 13:38:44 írta rolinev »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #239 Dátum: 2009. Október 08., 13:33:45 »
Idézet
Letereltünk mi valaha is olyannal, hogy nem érdekel a kritika, amit mondtok? Nem emlékszem ilyenre, én általában mindig figyelembe veszem a hozzáértők véleményét. Neked sem kéne rögtön kötözködést (panaszkodást?) látnod ott, ahol nincs.
Tini Titánok: Első Év zajrus hozzászólása arra a felvetésre, hogy miért nem használják az egyik karakter (ha jól emlékszem talán Fürge) magyar nevét: csak.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #238 Dátum: 2009. Október 08., 13:33:36 »
Idézet
Strange és a Young Avengers kész van
Az igaz, de az nem teljesen a tiétek, csak átvettétek befejezni. Én saját erőből elkészítettre gondoltam, és onnan mintha az Inhumans állt volna a legjobban (legalábbis az a v4, ami most megy nálatok, ami egy maxi, nem?). De igen, a TT:Year One is szépen halad.
A linkelést meg segítené számotokra az is, ha a tagjaitok beraknák ízléses formában (értsd: lehetőleg ne egy 2000×500-as bannerben) az aláírásotokba, és jeleznétek, hogy az is egy honosítóoldal. A forgalomnöveléshez meg egy kissé radikálisabb lépésként javasolható lenne a költözés az extráról, mert nem biztos, hogy mindenki olyan türelmes, mint én, hogy 2-3 percet várjon, amíg gyakran betölt egy oldal, ha az extra szerverének olyanja van.
És a félreértés tisztázása végett: nem, nem pikkelünk az allcomicsra. (Meglehetősen) másképp állunk hozzá a honosításhoz, de sosem pikkeltünk egy oldalra sem.

Nem elérhető Dris

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #237 Dátum: 2009. Október 08., 13:31:58 »
de soha nem, panaszkodtak, hanem megköszönték, amikor kiraktuk...  
Szerk: írtam én anno, többször is jeleztem pl ha hibát láttam az adott képregényekben, de mivel olyan válaszok jöttek rá, amilyenek (pl, hogy úgy sem javítjátok ki), ezért feladtam...
-Szerintem mi sem panaszkodtunk egy szóval se, GG megkérdezte, én hozzászóltam, nem szívességet kérünk, félreértés ne essék.
-Letereltünk mi valaha is olyannal, hogy nem érdekel a kritika, amit mondtok? Nem emlékszem ilyenre, én általában mindig figyelembe veszem a hozzáértők véleményét. Neked sem kéne rögtön kötözködést (panaszkodást?) látnod ott, ahol nincs.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #236 Dátum: 2009. Október 08., 13:25:37 »
Idézet
Óó bocs, hogy írok egy engem és az oldalamat érintő kérdésben,
Látom esélytelen, hogy megértsétek, amit mondok...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 08., 13:25:52 írta dr samson »

Nem elérhető Dris

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #235 Dátum: 2009. Október 08., 13:23:20 »
Szintén nem személyeskedés, de azért érdekesnek tartom, hogy eddig véletlenül se írtatok a fórumra túl gyakran, de ha már egy link kéne, akkor hirtelen az egész honosító gárda ír...

Óó bocs, hogy írok egy engem és az oldalamat érintő kérdésben, mégis hogy képzelem én ezt, ha eddig nem írtam tele a fórumotokat...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #234 Dátum: 2009. Október 08., 13:23:00 »
Hejj...gg.. te aztán úgy magadra tudsz venni mindent... pedig az most nem is neked szólt, mert te még néha véleményezed is a képregényeket, amiket kirakunk...
De hagyjuk, talgaby elmondta lejjebb milyen feltételekkel kerülhet majd ki egyszer a link és azért felhívnám mindenki figyelmét, hogy anno a ComicSquad linkje is elég későn került ki, de soha nem, panaszkodtak, hanem megköszönték, amikor kiraktuk...

« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 08., 13:24:12 írta dr samson »

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #233 Dátum: 2009. Október 08., 13:21:28 »
Amint észrevetted javítottam a pontatlanságot, illetve Dris is... Viszont ti se írtok nagyon...

• Spawn
« Válasz #232 Dátum: 2009. Október 08., 13:19:46 »
Bocsánat, hogy nem írtunk... mivel kapcsolatban?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #231 Dátum: 2009. Október 08., 13:17:13 »

Nem elérhető Dris

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #230 Dátum: 2009. Október 08., 13:11:14 »
Ezt már én is meg akartam kérdezni, de gondoltam, egyszer csak észreveszitek ti is, hogy a magunk módján, de igyekszünk mi (a heti 1 frissítés már elég magabiztosan megy egy ideje). A YA már elég régóta be van fejezve, a Strange is, A Nememberek nem tudom mennyire mini, de már az is a 2ik sztori vége felé tart.

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #229 Dátum: 2009. Október 08., 12:43:17 »
Strange és a Young Avengers kész van  Egyébként GeNEXT áll a legjobban ( Green Arrow: Year One, Teen Titans: Year One mellett  )
(Jah GeNEXT-ből még csak kettő ment ki? Akkor holtverseny van  )
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 08., 13:06:04 írta rolinev »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #228 Dátum: 2009. Október 08., 12:31:10 »
Azokat már egyszer sikerült alaposan kigyepálni szerencsére, most talán csak sosi és az eXiles-os oldal az, akik tutira behaltnak mondhatóak. De mondok valamit: ha addig nem történik meg, akkor amint kész lesz az első saját teljes minitek (ha jól látom, az Inhumans és a YA állnak a legjobban), addig csesztetem a társaságot, amíg ott nem lesztek a főoldalon.
(Mondjuk ha szemét lennék, azt mondanám, hogy amint kész van a Blackest Night honosítása, amit ugye még ki se adtak, de hát ez van...)

• Spawn
« Válasz #227 Dátum: 2009. Október 08., 12:04:55 »
Ennek sok értelme nincs, de nem vitatkozok, azt csináltok, amit akartok. De simán ottvannak nem aktív honosító oldalak is, gondolom azokat fontosabb látni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #226 Dátum: 2009. Október 08., 10:53:42 »
Nem személyeskedés, csak van egy olyan kimondatlan elvünk, hogy az oldal a foglalásai legalább 5%-át rakja ki, mielőtt berakjuk - esetetekben a második helyre - a listába. Ez jelenleg nálatok olyan 100-120 füzet környékén van.