HálóZsák fórumok > a Zsák
A főoldalról
dr samson:
GG: köszi, de az ötlet nem az enyém volt. Zozi találta ki, én csak a megvalósítást vittem véghez, mivel a tagságból én vagyok félig BTK-s, ergó én tudok a legtöbbet beszélni a semiiről is. Ez a tagoknál is észrevehető...
Genzo:
Nekem mar mindegy volt, hogy hogy ter vissza az oldal, csak terjen mar valahogy. De ez valami szuper lett gratula erte azoknak akik ezt muveltek, es jo munkat a teamnek, legfokepp az ujaknak (Kit es Cajun)
grey gargoyle:
Tényleg fantasztikusan szép lett az oldal, én is csak gratulálni tudok. És nagyon jó ötlet a külön képregényszavazás, fogom használni.
----
hűha Ben, most nézem milyen hosszú képregény történeti és mervel leírás is van, le a kalappal, de komolyan. Szakdogának is elmenne egy felsőfokú tanintézményben! köszönet. Holnap lesz olvasnivalóm rendesen.
A képregényes alapfogalmak is jó ötlet Sámson!
dr samson:
--- Idézet ---Külön köszönet a képregényes infokért (marvel története, alapfogalmak)!
--- Idézet vége ---
Na, csak észrevette azt is valaki! A fogalmakat úgy nézd, hogy azok péntek éjjel készültek, miközben videóról néztem az angol Liga-kupa döntőt. Egyébként az a részleg még lesz bővítve, Ben már csinálja a DC kiadó történetét, illetve majd szeretnék oda egy 25-25 híres író és rajzoló leírást, valamint egy képregényes díjak leírást is.
rico74:
Gratulálok minden közreműködőnek az oldal megújulásához. Elsőre kicsit furcsa, viszont a több új extra szolgáltatás egyszerűen remek. Annak meg különösen örülök hogy egy olyan régi ismerős mint a Fantom visszatér az oldalra. Talán nem csak én de sokan mások is örülnek neki. Fogad őszinte gratulációm és köszönetem Kit. Egyébként a ZSÁK azért is nagyszerű oldal mert megtalálható itt mindenféle kiadó, és nem mellesleg a stílusok szintén széles skálája vonul fel. Egyszóval mindenki talál kedvére valót.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése