HálóZsák fórumok > a Zsák
A főoldalról
Kendra:
Gratulalok az oldalhoz.
Mar Zaj ota esedekes volt a "nagy valtas", pedig az olyan reg volt, hogy mar csak a paleontologusok emlekeznek ra...
Nekem kulonosen a miniszavazas tetszik a kepregenyek utan es, hogy vegre eltunt a mocsarbarna szin a fooldalrol.
Galen: Meglepo de miota nincs foruma a CO-MIX-nak sokan hasznaljak az uzenofalat, olyanok is akiket azelott nem is lattunk
Galen:
heh...mi ne állítsuk le a fórumot? Máshol bejött.
Vini:
--- Idézetet írta: zozi56 ---Parancsolj: klikk. Fogalmam sincs, mennyi ideig lesz (többé-kevésbé) elérhető ilyen formában a régi oldal, szóval siess vele.
--- Idézet vége ---
Köszönöm szépen!
Kimásoltam. Leköteleztél vele!
Ui.: Rengeteget dolgoztatok az utóbbi 5 hónapban!!!
Üdv!
Vini
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: grey gargoyle ---hűha Ben, most nézem milyen hosszú képregény történeti és mervel leírás is van, le a kalappal, de komolyan.
--- Idézet vége ---
Köszi. Honosítani és beírni sosem fogok, de az ilyesmivel mindig állok a Zsák szolgálatára.
zozi56:
--- Idézet ---Hát röviden ennyi, de azért nincs harag?
--- Idézet vége ---
Dehogy van, sőt, köszönöm, hogy leírtad a véleményed, örülök neki. Igazából az a baj a dologgal, hogy ha nekiálltam volna egy olyan, teljes egészében saját rendszert összerakni, ami minden honosítói igénynek megfelel, akkor azzal nyárra se végeztem volna.
--- Idézet ---és a hatásos weboldal-kialakításokat sutba dobva nem a design-t helyezik előtérbe, hanem azt hogy minden szabványosan és katonásan működjön.
--- Idézet vége ---
Ez már igazából hozzáállás kérdése. Fontosabbnak éreztük a megbízható működést és a használhatóságot, mint a külsőt. Persze te nyilván szigorúbb szemmel nézel rá, ha ez a szakmád, én csak hobbiból űzöm. Ha csak rajtam múlt volna, akkor valószínűleg jóval puritánabb lett volna a dolog, ugyanis nem értek a grafikai dolgokhoz. Én az oldal "működéséért" felelek, a külső teljes egészében Sepi munkája, szerintem ki is hozott belőle szinte mindent, amit ki lehetett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése