HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (106/111) > >>

Kendra:
Off:

--- Idézetet írta: talgaby ---Kendra: Ja, ja, szép, szép, csak egy üzenőfal szerintem nem arra való, hogy elárasszák kismillió üzenettel, mint egy fórumot, hanem hogy üzenjenek néha az oldal gazdáinak. Vmi minimálfórumot nagyon jó lenne visszarakni azért oda, mert hogy én két perc után hagytam az egész üzenőfalas katyvaszt, az is biztos. (Meg nekem tegnap este tűnt fel, hogy a CO nem állt le, csak hát én ugye mindig várom, hogy bejelentsék a frissítést a fórumon...)
--- Idézet vége ---

Dehogy alltunk le!
Ontjuk az europai csemeget, tessek csak jol korulnezni.
Csupan szakitottunk a k.nettel es felszamoltuk az ottani forumot.  
Nem erdemelnek meg minket... HAHA

:ON

Sepi:
A képnéző modul sajnos nem engedi, hogy úgy tölts le. Ezért van a képek alatt a "Közvetlen linkek a letöltéshez" nevű link, ami kiadja a filelistát, így akár letöltésvezérlővel (pl FlashGet) egyszerűen le tudod tölteni az egész képregényt. Vagy pedig a kisképek felett nyomsz egy jobbegér gombot, és ott "megnyitás új lapon", és akkor csak a képet külön megnyitja neked egy új lapon a böngészőn. Ott pedig egyesével le tudod tölteni az oldalakat.

talgaby:
Van alul egy Közvetlen linkek a letöltésekhez felirat minden képregénynél.
Gyakorlatilag ugyaúgy kell letölteni most már nálunk is, mint a honosító oldalak javánál, na.  

Kendra: Ja, ja, szép, szép, csak egy üzenőfal szerintem nem arra való, hogy elárasszák kismillió üzenettel, mint egy fórumot, hanem hogy üzenjenek néha az oldal gazdáinak. Vmi minimálfórumot nagyon jó lenne visszarakni azért oda, mert hogy én két perc után hagytam az egész üzenőfalas katyvaszt, az is biztos. (Meg nekem tegnap este tűnt fel, hogy a CO nem állt le, csak hát én ugye mindig várom, hogy bejelentsék a frissítést a fórumon...)

Tóni82A:
hali!

szép az új oldal, és tetszik is.

Csak 1 bajom van vele, nem tudom letölteni a kedvenc képregényem sehogy:S
Amikor megnyitom nagyképben akkor nem engedi letölteni. Mi lehet a baj?

Galen:
Én mondtam hogy meg kell szüntetni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése