HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (104/111) > >>

Zaj:

--- Idézetet írta: Kendra ---Gratulalok az oldalhoz.  
Mar Zaj ota esedekes volt a "nagy valtas", pedig az olyan reg volt, hogy mar csak a paleontologusok emlekeznek ra...
Nekem kulonosen a miniszavazas tetszik a kepregenyek utan es, hogy vegre eltunt a mocsarbarna szin a fooldalrol.
--- Idézet vége ---
Az a barna nagyon is jól nézett ki...

Ennek ellenére, gratulálok srácok!

Vini:

--- Idézetet írta: Schmatzy ---Bár most utánaszámolva az azért durva. Ha egy 24 oldalas füzetet 15 megának tekintünk, akkor az azt jelenti, hogy köbö 4780 képregényed volt elmentve?! Talán kicsit kevesebb a TPB-k, válogatások, antalógiák miatt. De akkor is elképesztő.
--- Idézet vége ---

Jó a számolás! 4000 fölötti a darabszám! Gyűjtögetek már pár éve (lassan 10)...
A gyereknek most kezdtem el előröl olvasni a régi magyar pókokat. (Rászokatási időszak).  Remélem jövőre már egyedül olvassa.  

Sepi:

--- Idézetet írta: Schmatzy ---Bár most utánaszámolva az azért durva. Ha egy 24 oldalas füzetet 15 megának tekintünk, akkor az azt jelenti, hogy köbö 4780 képregényed volt elmentve?! Talán kicsit kevesebb a TPB-k, válogatások, antalógiák miatt. De akkor is elképesztő.
--- Idézet vége ---
Nem olyan sok az, én már 65 dvd lemezt írtam ki amin csak képregény van, és egy 160 gigás vinyóm van még tele képregényekkel.

dr samson:
Gaby: ha megnézed a segítőkhöz is sokmindent írtam. Csak a régi tagokkal voltam szükszavú (nincs hosszú ü a billentyüzeten a laborban...)

Kendra:

--- Idézetet írta: dr samson ---Kendra: nézz be a tagok menüpont alatt a segítőinkhez, te is ott vagy!  Egyébként én is hiányolok egy fórumot a Co-Mixról...
--- Idézet vége ---

Es tenyleg ott vagyok...
Koszi eleg ez... mar igy is tobbet irtatok, mint amire raszolgaltam .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése