HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (103/111) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: rolinev ---- a fórum tom-tom ez a régi de tudtommal ennél a rendszernél van fórum amit be lehetett volna rendesen rakni és így megoldódott volna a regis gond.....
- a régi oldalról egy két áthúzott dolog pl a figyelőbe a képnek a sarka még mindig fekete stb
--- Idézet vége ---
-A fórumnál ha a srácok egy új, joomlához illeszkedő motort indítanak be, akkor megoldódik a reg, de a régi fórum dolgait gondolom konvertálgatni kellett volna. Csak gondolom, kijavítanak ha nem igaz.
-a figyelő még nem indult be, csak jelzésértékű az a kép ott...változni fog, türelem. De köszönöjük a figyelmeztetést, ontsátok a fejlesztőkre a "bajaitokat".

TékozlóAngyal...:
nekem tetszett a régi oldal is, számomra kicsit vidámabbnak tűnt(: persze abban is volt ami rossz volt, ahogy most is... de ami még nem tetszik az néhány napos olvasgatás után már a szívembe lopja magát(: tetszenek az újdonságok... összefoglalva megérte azért a várakozást (:

zajrus:
Szép az új oldal főleg a grafikai megvalósítás tetszik de egy két dolog már nem annyira:

- a fórum tom-tom ez a régi de tudtommal ennél a rendszernél van fórum amit be lehetett volna rendesen rakni és így megoldódott volna a regis gond.....
- a régi oldalról egy két áthúzott dolog pl a figyelőbe a képnek a sarka még mindig fekete stb
- a képregényeknél az a sötétebb háttér

Most ami tetszik:

- az a csillagos értékelős rendszer ( egyszerűen szuper )
- az új galléria ( láttam ilyet egy két helyen már : én hol találhatok?  )
- a leírások tényleg jók ( bár a fogalmasnál a példák elég érdekesek lettek )
- az egyszerűség is bejön bár a menük elrendezése nekem kicsit kínai de lehet hogy csak nekem szokatlan

Most kb ennyi jutott eszembe. Együttesen király lett.

Zaj:

--- Idézetet írta: Galen ---Azért egy korai php-s változatodban már te is a zöldön gondolkoztál
--- Idézet vége ---

Kendra akkori javaslatára...

Galen:

--- Idézetet írta: Zaj ---Az a barna nagyon is jól nézett ki...
Ennek ellenére, gratulálok srácok!
--- Idézet vége ---
Azért egy korai php-s változatodban már te is a zöldön gondolkoztál

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése