HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (90/111) > >>

rico74:
Elolvastam az új  rovatot. Gratulálok  a kitalálójának. Ötletes és valóban közvetlen.
 Ugyan máshol is található szemezgetés az egyes kiadók heti terméséből, ez valahogy mégis más. Egyfelől mivel nem egy adott kiadót vesz górcső alá, hanem úgy általában ad plusz információt a képregényekről, másfelől pedig a személyes hangvétele miatt. Olyan az egész hangulata mintha egy barát osztaná meg az észrevételeit, információit egy másik hasonló érdeklődésű emberkével.

Ben Reilly:
Elolvastam és nagyon tetszik, főleg a közvetlen stílus, amely megszólítja az olvasót.  

dr samson:
Közben elindult a Zsák új rovata! Közvetlenül az ajánló felett megtalálható!

zozi56:

--- Idézetet írta: Szeder ---Klassz az új oldal. Szép, átlátható (ezzel a réginél se volt gond.) Nem vagyok biztos benne, de mintha az "Ajánlatunk" doboz új lenne  és nagyon klassz.
--- Idézet vége ---
Igen, az bizony új. De még tervezünk egy másik ajánlót is, csak eddig nem volt időm megvalósítani.

--- Idézet ---(És valid a CSS  )
--- Idézet vége ---
Igen, ez az, amit elfelejtettem! Köszi, hogy szóltál, most már valid xhtml is.

Szeder:
Klassz az új oldal. Szép, átlátható (ezzel a réginél se volt gond.) Nem vagyok biztos benne, de mintha az "Ajánlatunk" doboz új lenne  és nagyon klassz.
Apróság, hogyha jól látom, a honlapon nézve nem lehet átméretezni a képregény lapokat. Persze, lehet a legtöbben nem itt nézik, és hát, így, nagyba néz ki igazán jól.
Szóval, köszönöm, hogy újitottatok,

(És valid a CSS  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése