HálóZsák fórumok > a Zsák
A főoldalról
StakDrone:
Jó lenne, ha az egyes füzetek oldalainál lenne link, ami elvezet az adott füzet kategóriájához.
Ugyanis úgy jártam, hogy bekattantam a Supergirl újjonnan feltett füzetébe (szép munka grat), és úgy döntöttem letöltöm a korábbi számot is, ha van. Viszont a kategóriához mutató linket nem találtam, csak hosszas keresgéléses kattintgatás után (letöltések->szuperhősök->DC->supergirl) jutottam el a keresett kategóriához, ami borzasztóan zavaró. Az átlagos netező - hacsak nem eltökélt fanatikus - a harmadik kattintás után feladja. Ha pedig még egy füzet közvetlen linkjéből akar kikeveredni, akkor a legelszántabbak is erős szájránggással kezdenek kattintgatni - újból.
Ha már joomlát használtok, tessék kihasználni a lehetőségeit!
talgaby:
Más oldal példájából kiindulva garantáltan nem szünteti meg, de így legalább gyorsan át lehet irányítani mindenkit.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: dr samson ---Na igen, a foglalási listával végre egy időre megszűnhetnek a "lesz-e ez vagy az honosítva" című kérdések
--- Idézet vége ---
Gondolod?
dr samson:
Na igen, a foglalási listával végre egy időre megszűnhetnek a "lesz-e ez vagy az honosítva" című kérdések, mindeki megnézheti, hogy mi van betervezve...
benya11:
Jó ötlet a foglalási lista, valamint a Hzs Best Of rovat is tetszik.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése