HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (83/111) > >>

Ben Reilly:
Az Y kiadását folytatni szeretné a Kingpin kiadó, gondolom ezért került le az oldalról.  

keildavid:
Lenne néhány kérdésem!
1.Az Y,az utolsó férfi és a Prédikátor képregényt nem találtam a galérián.Mi történt azokkal?
2.A TF Beast Wars:Gyülekező című történet mellett ott van a Kifejlődés történet első része.Ennek várható a folytatása?
3. A Becstelen sorozat 3-4. része nem fog megjelenni?

StakDrone:

--- Idézetet írta: Sepi ---És keresgélés közben talán talál más olyat is ami még érdekli.
--- Idézet vége ---
Ebben is van valami. Engem amúgy nem zavar a plusz kattintás mert "fanatikus" vagyok  de szakmai szemmel: több kattintás=kevesebb látogató.
Foglalkoztam joomlával, de ezzel a problémával még nem találkoztam. Technikailag a bő tartalomnak nem kéne összefüggenie a linkelhetőséggel. Most vagy duplán dolgoztok, és több helyen van belinkelve a füzet - ez esetben valamit nem jól csináltok -, vagy annyira lebutítottátok a joomlát, hogy a beépített galériakezelő belefagy a lekérdezésbe - ez esetben kicsit túlzásba estetek a honlap felépítésével.
Szerintem próbáljátok megoldani, hiszen ettől is csak jobb lenne az oldal.

Szívesen felajánlanám, hogy tervezek egy spec portált nektek, de ingyen még jézus koporsóját sem őrizték. Ha van rá valamekkora keret, akkor keressetek meg pmben vagy mailben adok árajánlatot.

benya11:
Jó ötlet az új szavazás a főoldalon!!
Én a Hősök Újjászületésére szavaztam, nekem ez tetszett a legjobban 2008-ban (is).  Ezután pedig jön a Hulk Világa, de csak egyre lehetett szavazni...

Sepi:

--- Idézet ---Ha már joomlát használtok, tessék kihasználni a lehetőségeit!
--- Idézet vége ---
Csakhogy a hatalmas tartalom miatt olyan megoldást kellett választanunk, amiben ez a funkció nincs benne.
Az elsőre kiválasztott galériamotor ugyanis kb a tartalom 25%-nál összeomlott, így a jelenlegi rendszert kellett választanunk. Ebben pedig csak akkor lenne link a kategóriához, ha minden egyes füzethez egyesével odaraknánk, ami ekkora mennyiség mellett embertelenül nagy meló. Pár plusz kattintásba nem fog senki sem belehalni. És keresgélés közben talán talál más olyat is ami még érdekli.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése