HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (70/111) > >>

keildavid:
Tényleg, elmondom nektek hogy találtam a Hálózsák weboldalra. Én nem Google-n találtam rá, hanem ezen a Flash Gordon honlapon. És ott lejjebb láttam a HZS logót. Aztán onnantól kezdve nézzem folyamatosan a HZS-t.

zozi56:
Köszi szépen a véleményt!

--- Idézet ---És képzeljétek akkor még nem dobta ki a Hálózsákot a google.
--- Idézet vége ---
Ilyen téren most is bajok vannak sajnos (a szerverre való fél évvel ezelőtti betörés óta), pedig már csomó mindent megpróbáltam.

carnage:
Sziasztok! Gratulálni szeretnék a csapatnak az 1500-ik honosításhoz! Ez tényleg egy hatalmas eredmény, azt hiszem, hogy Magyarországon nem is büszkélkedhet senki ilyen sikerrel ezen a téren. Egyébként még anno 2003 végén kerültem komolyabban internet közelbe. Rögtön rá is kerestem a google-ben a magyar képregény honosításokra, mert csak ott tudtam elolvasni a régi kedvencek kalandjait (én is, mint sokan közületek a Kandi lapokon nőttem fel:)) És képzeljétek akkor még nem dobta ki a Hálózsákot a google. Csak a többi képregényes portál linkjei közt találtam rátok. Akkor nagyon meg voltam lepődve, hogy egy ilyen klassz honlapot miért nem lehet megtalálni. Aztán úgy hozta a sors, hogy nem figyelhettem soron a honlap pályafutását, de egy pár héttel ezelőtt ismét megtaláltam. És most látva ezt a nagy eredményt (pl. napi szinten megjelenő honosításokat) mondhatom, hogy az állam leesett. Azt hiszem rendszeres látogatótok leszek:) Belekezdek a képregények letöltésébe, de azt nem ígérem, hogy mind az 1500 sikerülni fog. Hálás köszönet értük úgy a régi tagoknak, mint a mostaniaknak!

zozi56:
Üdv a fórumon!

Köszi a véleményt. Örülök, hogy volt haszna összehegesztenem a véleményező rendszert.

hang:
Sziasztok, már régóta böngészgetem az oldalt, de még soha nem fórumoztam (mea culpa), de most megragadom az alkalmat, és gratulálok az 1500-ik honosításhoz, remek munkát végeztetek, csak így tovább!
( Azért a véleményező rendszert lelkiismeretesen használom, szerintem jó ötlet)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése