HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (60/111) > >>

Galen:

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---égbenjárónak, elszálltnak.
--- Idézet vége ---
Á nem, ha talgaby lenne Skywalker akkor arról Recsivel tudnánk.

talgaby:
Engem meg a South Park 2×17-re kezd emlékeztetni ez, hogy most én vagyok a nagy, gonosz honosítómogul, aki cseszteti a kicsiket.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: talgaby ---3. A Darkness v1-re sem mondom, hogy Zsákos sorozat. Az Ascensionre sem. Mind máshol indult, csak mi zárjuk le (ha lezárjuk). Attól még, hogy átveszem másét és foltozgatom, nem lesz az enyém.
--- Idézet vége ---
Csak hogy itt nem foltozgatott képregényekről van szó, hanem nagy részben miálltalunk megcsinált képregényekről.
De mint ahogy te is írod, a hálózsák se csak saját képregényeket rak ki, rengeteg van amit máshonnan vettetek át eredetileg.

--- Idézet ---4. Ebben lehetne valami, csak vmiért ez eddig az AC-n kvül a Templ (nem, nem írtam el) of Comicsszal fordult elő.
--- Idézet vége ---
és mi közünk hozzájuk? miért kell minket egy megszünt oldallal összehasonlítani? a közelébe se vagyunk a megszünésnek.

--- Idézet ---6. Azon kívül, hogy például beletenyereltetek a Heroes Rebornba is, amit csekély három éve gürcölünk, hogy teljessé tegyük, valószínűleg semmi. Meg én az a fajta vagyok, aki szereti a racionalitást.
--- Idézet vége ---
Alapvetően nem a kérdésre válaszolsz. Ilyen konkrét eseteket már megbeszéltünk sokszor, vita is volt ilyenekből, amiket emlékeim szerint mindig elrendeztünk végül. De én azt írtam, hogy ahhoz, hogy mi MENNYIT  foglalunk, semmi közötök. Nem azt írtam, hogy AMIT  foglalunk, ahoz nincs közötök!

--- Idézet ---7. Nem, hanem annak az aprócska ténynek a megemlítése, hogy már bőven félezer füzet honosításán és legalább öt komolyabb project vagy crossover szervezésén vagyok túl, és nekem van fogalmam arról, ez milyen szervezéssel, munkálatokkal és szívással jár, akár egyetlen nyamvadt darab is. De azért örülök, hogy az elmúlt három és fél évem és a sok száz füzetem mindössze arra jó, hogy felsőbbrendőségemet nyilvánítsam ki vele, tényleg.
--- Idézet vége ---

Folyamatosan csak annak a kiemelését tartod fontosnak, hogy te milyen tapasztalt vagy, te milyen okos vagy, te milyen sokat tudsz, te milyen sokat honosítasz, te milyen jó vagy mindenben.
Ezt egyes helyeken nagyképűségnek hívják, fellengzősségnek, önteltségnek, beképzeltségnek, magasan hordott orrnak, égbenjárónak, elszálltnak.

Sepi:

--- Idézetet írta: rolinev ---Most csak tényt közlök anno Sepi azt mondta azért nem kerül ki a linkünk mert 100 hogy megszűnünk mint egy másik oldal ezért csak min egyéves oldalakat raktok ki a linkek közé...
--- Idézet vége ---
Azt nem mondtam, hogy biztosan megszüntök egy év múlva, de ez a feltétel még mindig fenn áll nálunk. Sok honosítóoldal volt már amely amilyen hirtelen keletkezett, olyan hirtelen tünt is el. A legjobb példa erre a közelmúltból a Templ of comics. Ezért vezették be még régebben az alapítók azt, hogy olyan oldal linkje kerüljön ki az oldalra, amelyek valóban léteznek/elérhetőek még egy év múlva is. Szerencsére ti már ennek a feltételnek megfeleltek.
És pl a Cota és a Pendragon is azért van még fent a linkek között, mert bár valóban jó ideje nem volt rajta aktivítás, de az oldaluk még elérhető, és az ott található képregények még letölthetőek.  Az Exiles fanpage az már teljesen más eset, mert az fan oldal, akárcsak pl a linkek között az én oldalam linkje, az Aliens online, vagy Ben Reilly galériái. Ezen utóbbi oldalak linkjei más kategóriába esnek, csak a linkek között nincsenek elkülönítve, mert nem akartunk egy több lépcsőből álló linkek menüpontot.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: talgaby ---7. Nem, hanem annak az aprócska ténynek a megemlítése, hogy már bőven félezer füzet honosításán és legalább öt komolyabb project vagy crossover szervezésén vagyok túl, és nekem van fogalmam arról, ez milyen szervezéssel, munkálatokkal és szívással jár, akár egyetlen nyamvadt darab is. De azért örülök, hogy az elmúlt három és fél évem és a sok száz füzetem mindössze arra jó, hogy felsőbbrendőségemet nyilvánítsam ki vele, tényleg.
--- Idézet vége ---

és ez nálad azt jelenti, hogy senki más nem tudhat semmit, aki nem kezdte olyan rég mint te.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése