HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (6/111) > >>

Vini:

--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Március 05., 11:46:11 ---Az nem frissítés volt. :)

--- Idézet vége ---

Köszönöm a válaszodat, akkor tuti nem maradtam le semmiről... Egyébként saját mentésemben is szét vannak szedve ezek lapszámokra. Mondjuk a történetmenet miatt pedig a régi módszer volt célravezetőbb (igaz ezt egy leírással el lehet rendezni).

Vini

talgaby:
Az nem frissítés volt. :) Egyszerűen szétbontottuk a Byrne-köteteket füzetekre, ebből született néhány tucat új cikk, amiket már nem volt kedvem kézzel visszadátumozni. Erről majd írok amúgy a főoldalon a következő F4-es frissítéskor. Csak fogalmam sincs, mikor lesz az.
Akad ezen kívül amúgy még hasonszőrű változtatás az oldalon, csak azt már visszadátumoztam, így nem látszik frissnek szerencsére. Meg valószínűleg lesz is még ilyen, mert az biztos, hogy addig nem nyugszom, amíg a Póklány-köteteinket szét nem tudjuk robbantani végre.

Vini:
Sziasztok!
Nem akarom összeszemetelni a fórumot, ha nem ide való, előre elnézést kérek!

Miután újra elérhetővé vált az oldal (amit az utolsó időben már nap, mint nap ellenőriztem... hátha  :D), a Friss linkek alatt megjelent egy rakás képregény, amihez nem tartozott (tartozik) főoldali bejegyzés. Ezt fogjátok pótolni? Mivel azóta még több frissítés érkezett, már nem látszik pontosan mik voltak azok (F4-ek, ha jól emlékszem). Kaphatnánk arról egy listát, hogy milyen frissítés lett kirakva ez évben? Nagyon örülök nektek! Hiányoztatok!!!

Üdv!

Vini

talgaby:
Igen, őt értem. Ő írja az enciklopédiába kerülő anyagot, én szerkesztem, mostanság pedig Genzo műszaki szerkeszti.

Amanojaku:
igen, gondoltam rá, hogy el kéne kezdeni összeszedni, aztán folyamatosan venni a most menő marvel pluszt, illetve egyéb marvel képregényeket, csak hát egyre kevésbé olcsók már ezek :( és köszi az infót! Ben alatt Ben Reilly-t érted, ugye? Ő a szuperhősgalériás, nem?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése