HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (50/111) > >>

zajrus:
Akiket megkérdeztem: XFanzine, Newgen, Chrono, FQ, Pendragon, ComicsKnights, ti, Nitrot is megkérdeztem de ő csak saját linkeket rak ki... kb ennyire emlékszem...

dr samson:

--- Idézet ---anno minden oldalt kértem, hogy rakják ki a linkünket mindenki igent mondott kivéve titeket,
--- Idézet vége ---
Az lehet, de még mindig tudok olyan oldalt mondani, ahol nincs kint a linketek...

zajrus:
ööö anno minden oldalt kértem, hogy rakják ki a linkünket mindenki igent mondott kivéve titeket, mert Sepi azt mondta, hogy legyünk 1 évesek mert volt már olyan oldal akiknek kiraktátok és bezárt elég hamar... Letelt szerintem bőven az egy év amikor nemtudom kicsoda felhozta (nem lapoztam vissza...) akkor kaptuk meg az 5%-os (kb 88 képregény) és befejezett minisorozat dolgot... Ha jól számolom bőven vártunk

dr samson:
Talgaby feltételeit... én soha semmilyen feltételt nem állítottam, és tg feltételeit sosem tartottam magamra érvényesnek...  
Szóval továbbra is kíváncsi vagyok arra, hogy miért van az, hogy miden oldal ki tudta várni, hogy kirakjuk a linkjét, és csak ti voltatok azok, aki idejöttetek csinálni a fesztivált, hogy miért nincs linketek...

holloo:
A véleményem ott van a vitátokról (vitáitokról), lapozz vissza érte.  A linkről: történt egy ígéret-> teljesítettük a feltételeket-> kiraktátok a linket->megköszöntem. Nem igazán értem a problémádat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése