Talgaby feltételeit... én soha semmilyen feltételt nem állítottam, és tg feltételeit sosem tartottam magamra érvényesnek...
Szóval továbbra is kíváncsi vagyok arra, hogy miért van az, hogy miden oldal ki tudta várni, hogy kirakjuk a linkjét, és csak ti voltatok azok, aki idejöttetek csinálni a fesztivált, hogy miért nincs linketek...
Nem tudsz túllépni a személyes sértettségeiden, örökre magadban hordozod, akármilyen kicsinyes és szánalmas nézeteltérésből származik.
Én voltam az, aki kb két hónapja írt ide, hogy lécci tegyétek ki a linket a többi közé, mivel nem tudtam, hogy előtte Zajrus már kérte ezt. Szóval egy magánakció volt részemről. És mivel a hálózsák a legnagyobb honosító oldal, és egyedül az allcomics nem volt ott a linkek között, ezért ez csak egy szimpla és nyilvánavalónak tűnő kérés lett volna. Normális esetben két szót nem kellett volna váltani az egésszel kapcsolatban, ehhez képest egy szánalmas és többoldalas vita lett belőle. (amibe sajnos én is belekeveredtem)
Nyilván számodra ez azért kérdés, Sámson, mert utálod az allcomicsot, és mindenkit akinek köze van hozzá egy szánalmas féregként azonosítasz, de sajnos ezzel csak magadat minősíted ismét.