HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

(1/111) > >>

Kayamiel:

--- Idézetet írta: Micho - 2017. Július 25., 10:00:49 ---Nem nálad van a hiba. Sajnos a szerverünk már egyre megbízhatatlanabb, több napos kiesések fordulnak elő, keressük a megoldást a költözésre. A frissítések amiket láttál, előre időzítve vannak, így amikor visszajön az oldal, egyben kikerülhet akár több napi anyag is visszamenőleg.

--- Idézet vége ---

Uhhh, remélem zökkenőmentesen és mihamarabb rendben lesztek. Kis ideig nem voltam, de én is tapasztaltam leállásokat már egy ideje

Optimus Prime:
Értem. akkor remélem mielőbb sikerült a költözés. Túl rég fut ez a közöség, hogy egy sima szerver hiba tönkre tegye.

Micho:
Nem nálad van a hiba. Sajnos a szerverünk már egyre megbízhatatlanabb, több napos kiesések fordulnak elő, keressük a megoldást a költözésre. A frissítések amiket láttál, előre időzítve vannak, így amikor visszajön az oldal, egyben kikerülhet akár több napi anyag is visszamenőleg.

Optimus Prime:
Nem tudom hova jelezzem ,írjam, kérdezzem, de ez tűnik a legmegfelelőbb topicnak. Régi olvasója vagyok a HálóZsáknak, még a ComiX-os időkből. És ezért is frucsálom azt a hibajelenséget, aminek tanúja vagyok cirka 1 hónapja mióta visszajárok. Ugyanis tegnapi nap és azelőtt nem tudtam elérni se az oldalt, se a fórumot. A múlt hét elején szintén így volt, de ahogy néztem hiba nem volt. Új cikkek jelentek meg. Mind mobilról, mind PC-ről pedig az oldal az alábbi üzenetet írja ki: Error displaying the error page
A fórum pedig ezt: Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

Chrome-ot használok, de Explorernél is ezt írja. Androidon Chrome-mal dettó, mind wi-fi, mind mobilnet esetén.

zozi56:
Ezt orommel hallom. Kosz a visszajelzest.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése