HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok
HálóZsák Kvíz csevegő
Péé:
Ejj.... úgy tűnik melózok 24-én...
Ha valami isteni csoda folytán az én nevemet húznák ki, átvehetem máskor is a pakkot, vagy addig húztok míg valaki ott nem lesz a húzottak közül?
Vagy vegyük általánosságba: ha a kihúzott egyén nem tud ott és akkor megjelenni, akkor bukta a dolgot vagy kap egy e-mailt, hogy mikor mehet a szajréért?
benya11:
--- Idézetet írta: dr samson ---Igen, abból a Supermanből még egy rész van. De mint az köztudott, tervezek még egy nagyobb Superman honosítást idénre, meg amellett is lesz még egy Action Comics szám és egy one-shot is a terveim szerint.
--- Idézet vége ---
Szuper, várom őket.
zozi56:
--- Idézetet írta: TékozlóAngyal... ---Spawn-nak én is nagyon örülnék:$
--- Idézet vége ---
Akkor majd tessék véleményezni is, ha kikerülnek a részek, ez ad erőt a honosításhoz.
dr samson:
Igen, abból a Supermanből még egy rész van. De mint az köztudott, tervezek még egy nagyobb Superman honosítást idénre, meg amellett is lesz még egy Action Comics szám és egy one-shot is a terveim szerint.
talgaby:
Supermanből nem tudom melyikre gondoltál. Ha a szilveszterire, az egyszeri volt, olyan nincs is nagyon több (vagy már kiadták magyarul), ha a másikra, abból van még egy rész. Marvel Minik még lesznek, de nem most, legalább fél évet mondanék, amíg összegyűlik egy olyan adag, amit már érdemes kirakni (de 15 oldal már megvan a következőből ). A többi tudtommal mind folytatódni fog.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése