HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

HálóZsák Kvíz csevegő

<< < (45/63) > >>

Sepi:
Áh, így már értem mire gondolsz.  És igen, elég csak azt az egy részt elolvasni amit jelzünk a kérdés mellett. De ha gondoljátok, akkor nem írjuk ki a kérdés mellé, hogy melyik képregényben van a válasz, és akkor végigolvashatjátok az összeset.  

talgaby:
Mert felfedezett valamit, ami felett addig elsiklott. A válaszok mindig abban a füzetben találhatóak, amit zárójelben jelzünk. Annál a kérdésnél csak segít, ha elolvassa az előzményt is. A kvíz célja, hogy olvastassuk az embereket, ha eddig nem lett volna egyértelmű.

Balazsao:

--- Idézetet írta: Sepi ---Ezt most hogy érted? Kifejtenéd részletesen?
--- Idézet vége ---

Tételezzük fel, hogy adtok egy kérdést a Fantasztikus Töltött Káposzták 653. számából, akkor ahhoz elég a 653. számot elolvasni, nem kell semmi háttértudás a Töltött Káposzták élőéletéből. Főleg, ha a 653. számnál tartanak!:] Ahonnan idéztem, ott kicsit furcsálltam, hogy több rész elolvasása után módosította a válaszát az illető.

talgaby:
Megkaptuk és meg is kaptad pontjaidat. És aki be szeretne még szállni, annak még van rá pár órája a holnapi összesítésig elküldeni z első öt forduló választát, aztán jön a félideji részeredmény-hirdetés valamikor (esetleges késés esetén is előre is bocsi, de azt a cirka háromtucat képregényt előkészíteni, véglegesíteni és kirakni sem kis meló).

zajrus:
kaphatok visszaigazolást miszerint megkaptátok levelem? egybe küldtem mind a 6 fordulót

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése