HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

HálóZsák Kvíz csevegő

<< < (5/63) > >>

talgaby:
Igen, egy youtube-videó, de a lényeg pont azon volt, hogy mit keres ott. Mert van köze hozzá. :) De ha olvasod a főoldalt január óta, akkor több nyom is utal a megfejtésre.

Asys:
Valamit áruljatok el!  :brow:
Volt egy (lehet, hogy több) bónuszkérdés a kvízben; egy F4 képregény oldala volt belinkelve egy kóddal!
A kódot kellett megfejteni, hogy mit jelent... (Azzal az egy válasszal is képregényt lehetett nyerni!)
A mai napig nem jöttem rá; de nagyon remélem, hogy nem egy youtube-os videó URL kódja volt...
(Azon ugyanis a Raul Julia alakította Mr. Bison van; nem értem, hogy mi köze van az F4-hez...)
Ha igen, bánom, hogy nem küldtem el nektek a megoldást időben...  :(

FZoli:
Egy pillanatra megfordult a Bendis-féle új sorozat a fejemben, de aztán elvetettem "Túl későn jött a kvízhez képest" kijelentéssel, viszont most már sejtem merre keressem a 16-ost. Köszi! :)

talgaby:
Nem, nincsenek. Van egy trükkös, aminek a válasza nem az, amire elsőre gondolna bárki, de az nem a 16-os. Az, ha tudod, hol keressed, meglepően egyszerű és az oldalon megtalálható a válasz. A kérdés felvetésekor még nem lehetett tudni a Bendis-féle retcongépezet újabb tarolásáról, ha az új amerikai cím koncepciójára gondolsz.

FZoli:
A kérdések közt lehetnek úgymond becsapós kérdések is? Elsősorban a 16-osra gondolok :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése