HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

HálóZsák Kvíz csevegő

<< < (35/63) > >>

Sepi:
Köszi, reméljük, hogy majd a későbbi nyertesnek is elnyeri a tetszését.

FZoli:
Köszi talgaby!
Még annyit fűznék hozzá (válaszolva is zozi56 kérdésére), hogy a csomag tetszik, szerintem nagyon jól válogattátok össze a képregényeket!

Spei: No problemo, én szúrtam el, azért is lett dupla.

Sepi:
Igen, én voltam a másik aki éppen abban a pillanatban törölte a hozzászólást. Bocsi, zoli.  

talgaby:
Ezt Fzoli küldte be duplán, de a jelek szerint vmelyik modival egyszerre töröltük mindkét hozzászólást:

--- Idézet ---Bővebb vélemény a pakkról:
- Jók a régi magyar képregények, az ifjúság láthatja mik jöttek ki anno, az idősebbek meg nosztalgiázhatnak. A gyilkos tréfa elég híres képregény, szóval önmagában sem kis jutalom szerintem. Az Alien-képregények kiváló példák rá, hogy a 2000-es évek környékén is volt próbálkozás (külalakra) minőségi képregényekre, de sajnos bukott a mutatvány, mint most a Pannininál.
- Külföldi képregények: Póki népszerű (én is kedvelem), szóval nem lepődöm meg a sok Pókember-füzeten. A Zúzás éve után Hulk megjelenése sem okoz "sokkot", a PH szám kiváló összehasonlítási (és kötekedési  ) alap a magyar változathoz.
A Batman és Fantom közt lévő képregényekre viszont nem tudok mit mondani, azokat sajna nem ismertem fel  (Kb. másfél éve kezdtem aktív képregényolvasásba, szóval van mit pótolnom.)
--- Idézet vége ---

Ben Reilly:
Igen, egy 1-essel többet írtam.  
A Planet Hulk képregény tetszik.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése