HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

HálóZsák Kvíz csevegő

<< < (27/63) > >>

Sepi:
Na mindegy, majd kitaláljuk addigra.

talgaby:
Május-júniusban legalább három spéci frissítés lesz, szóval ez így teljesen nem igaz. Júliustól lesz stabil heti egy, onnan nem tudok semmi előre várható szokatlan alkalomról.

Sepi:
A tavasz alatt én is nagyjából májust értettem lehetséges kezdési időpontnak, mivel akkor extra frissítések nem nagyon lesznek csak heti egy, így a tíz forduló szépen kitart a nyár végéig, és akkor a sorsolás lehetne majd a szeptemberi Marvel Klubon, díjkiosztás pedig akár egyeztetés alapján az októberi börzén.

talgaby:
Új kvíz nyár előtt elég valószínűtlen. Nem kell ennyire besűríteni az életet.  Lesz majd nyáron is elég képregény és újdonság, aminél lehetne ezt csinálni.
--- Idézetet írta: Krizli ---Esetleg játékon kívül jöhetne... Csak a kihívás kedvéért.
--- Idézet vége ---
Lehetne, csak egy olyan képregényről van szó (Marvel Adventures F4 vmi huszonsokadik száma), ami eléggé sokára kerül majd ki ide. De ha lesz újabb kvíz, és beleesik, garantáltan megkapjátok.

dr samson:
Az még a kisebb gond. Úgyis nagyon meg akarok már szabadulni a Master of Kung-fu és a Buffy képregényeimtől...  De mondjuk én inkább nyárra tervezném azt az új kvízt.  

És gaby: szerintem az én mostani kérdésembe is bele fog lilulni pár ember, mire rájön a válaszra...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése