HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

HálóZsák Kvíz csevegő

<< < (23/63) > >>

Péé:

--- Idézetet írta: dr samson ---Elfogadom. Örülni nem örülök neki, mert a képregényben ott a magyar név is, és így kénytelen vagyok feltételezni, hogy nem olvastad el a képregényt...
--- Idézet vége ---

Egazából második olvasatra találtam meg a magyar nevet, először a kép alapján következtettem csak, de ha azzal boldoggá teszlek,  kedves Doki, elküldöm én magyarul is, csak neked.  

--- Idézetet írta: Ben Reilly ---Adok kölcsön szurkot és tollat. Persze csak ha marad valamennyi, mert Doki először engem vág partyba a lincselő tömegekkel, én is csak angol nevet írtam. Imádkozzunk megváltásért Péé      
--- Idézet vége ---

Ben Reilly:
Adok kölcsön szurkot és tollat. Persze csak ha marad valamennyi, mert Doki először engem vág partyba a lincselő tömegekkel, én is csak angol nevet írtam. Imádkozzunk megváltásért Péé

dr samson:
Elfogadom. Örülni nem örülök neki, mert a képregényben ott a magyar név is, és így kénytelen vagyok feltételezni, hogy nem olvastad el a képregényt...

zozi56:
Bebuktad, ne kerülj a szemünk elé.  Természetesen elfogadjuk az angol nevüket is.

Péé:
Hali!

A 10.1 kérdésre a csapat eredeti (angol) nevét adtam meg, elfogadjátok így is, vagy a) elküldjem a (képregényben szereplő) magyar nevüket is vagy b) ezt már bebuktam?    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése