HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

HálóZsák Kvíz - Szabályok, Kérdések

<< < (3/3)

Sepi:
Elérkeztünk a harmadik fordulóhoz. Ismét három kérdésre kell válaszolnotok:

1. Hogy hívják a törpe csapat egyetlen túlélőjét? (Warhammer - Háború Műhelye 03)
2. Mivé akarja varázsolni Elathan Amerika Kapitányt? (Bosszú Angyalai 226)
3. Milyen kapcsolatban állt egymással korábban Johnny és Lyja? (F4 371)

Az üzenetek tárgyához ismét majd azt írjátok, hogy 3.forduló vagy 3.kör. Egyébként a második fordulóban mindenki jól szerepelt eddig, aki elküldte a válaszokat. Azt ne felejtsétek, hogy még mindig nem késő elkezdeni a játékot, és aki még nem küldte el a második fordulót, a jövő héten pótolhatja.

Sepi:
Figyelem!

Egy kis kavarodás történt a kérdések között. Pontosabban a Transformers kérdés keveredett össze egy másik képregény kérdésével, ezért itt vannak a pontosított kérdések:

2.1: Mit kér cserébe Délibáb az Autobotok kiírtásáért? (TF Reflektorban Délibáb)
2.2: Ki volt az első bűnöző, akivel az Őrszem saját bevallása szerint megküzdött? (Sentry v2 05)
2.3: Mi a tisztsége Soraknak a vulkánon, a Star Trek: Idegenek Reflektorfényben: Orioniak képregényben?

Sepi:
Az új frissítéssel itt is vannak az új kérdések a játékhoz:

(a helyes kérdés eggyel feljebb.)
2.2: Ki volt az első bűnöző, akivel az Őrszem saját bevallása szerint megküzdött? (Sentry v2 05)
2.3: Mi a tisztsége Soraknak a vulkánon, a Star Trek: Idegenek Reflektorfényben: Orioniak képregényben?

Annyit kérnék még minden játékostól, hogy az e-mail üzenet tárgy résézbe írjátok be, hogy 2.kör, vagy 2.forduló. Ezáltal könnyebben tudjuk rendszerezni a játékosoktól jött válaszokat.
Valamint ne kapkodjátok el a válaszadást, mert az első fordulóban több helytelen válasz is érkezett. Olvassátok el figyelmesen a képregényeket.

Jó olvasást a képregényekhez, és játszatok minél többen, hiszen megéri.

Valamint még mindig nem késő elkezdeni a játékot, ha valaki még csak most értesült róla, hogy van. Az első forduló kérdéseire is lehet még válaszolni.

Sepi:
A mai frissítéssel egy játék is kezdetét veszi itt az oldalon, ez ahogy a hírekben is olvashattátok, a HálóZsák Kvíz nevet viseli. Ez arról fog szólni, hogy minden frissítés alkalmával felteszünk három kérdést, amire a válaszokat a frissítésben szereplő képregényekből tudhatjátok meg. Tehát, ha elolvassátok az újonnan kikerült honosításainkat, akkor könnyedén válaszolhattok rájuk.

A játék 10 fordulóból fog állni, tehát összesen harminc kérdésre kell válaszolni. A nyeremény pedig egy több ezer forint értékű képregénycsomag. Ennek a csomagnak a tartalmát egyelőre nem hozzuk nyilvánosságra, de annyit elárulhatok, hogy egyaránt van benne magyar és külföldi képregény, köztük egy-két ritkasággal. Tehát ne gondoljátok azt, hogy csupa Bobo és Góliátot akarunk rátok sózni, hanem igazi nagyágyúkat fogunk adni nektek.

De akkor a szabályokról is ejtsünk pár szót:

- A játékban bárki részt vehet a HálóZsák tagjain kívül.

- Egyelőre nem lesz beküldési határidő, mivel még csak most kezdődött a játék, de ez nem lesz mindig így. A válaszokat a

hzskviz@gmail.com

e-mail címre küldjétek el. Csak az erre a címre küldött válaszokat fogadjuk el, tehát ne privátban küldjétek azokat a tagoknak, és ne a fórumra írjátok őket.

- Összesen 30 kérdés lesz, és az fogja nyerni a csomagot, aki a legtöbb helyes megfejtést küldi el. Holtverseny esetében pedig sorsolást tartunk az adott játékosok között.

- Az e-mail üzenetben tüntessétek fel a teljes neveteket, valamint ha regisztrálva vagytok a fórumon, akkor a fórumon használt nick neveteket.

- A kérdéseket mindig ebben a topikban találhatjátok meg, és azokat mindig a frissítések után keressétek.


És akkor lássuk az első három kérdést. Könnyítésnek eláruljuk, hogy mely képregényekben találhatjátok meg rá a válaszokat:

1. Mi Chen nemzetisége? (Silver Sable 07)
2. Mi volt az újság neve, amelyben 1913-ban Sir Arthur Conan Doyle a Barna-Hegység fényeíről írt? (X-Akták 19)
3. Természetes formájukban hol élnek a Tüskék? (Hulk 102)

Ha bármi kérdésetek lenne a játékkal kapcsolatban, akkor azt tegyétek fel a szomszédos topikban, ami a játékhoz kapcsolódik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése