HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (154/935) > >>

Balakin:
Egy utópisztikus világban talán működne, csakhogy van itt több eltántorító tényező is:
1. kinek van ideje egész nap ezeket nézni? Főleg, hogy közben emailben meg személyesen is bombázzák a kiadókat a feltörekvő alkotók submissionökkel.
2. Attól még, hogy van egy jó rajza nem biztos, hogy tud több mindent is rajzolni (hátteret pl, űrhajót, perspektívát, női arcot, stb.) Vagy akár ugyan azt a figurát, többször, ugyan úgy megrajzolni.
3. Nem biztos, hogy tud határidőre dolgozni.
4. Nem biztos, hogy tud olyat rajzolni amit nem ő írt
5. Nem biztos, hogy tud történetet mesélni. Mert egy-egy szép rajz még nem képregény, ez egy szekvenciális műfaj.

zoli:
Üdv, érdekes gondolat jutott eszembe ,szoktam nézni  a Képek internetes oldalt .Ahol többek közt pl azok a rajzok is fent vannak amikről kérdeztem.Ugye pl Lobo vs Deadpool, Spawn vs Deadpool  stb és akkor ha nincs HIVATALOS kereszttörténetük a kiadóiknál .Akkor ez azt jelenti hogy ezek az alkotások  pl Fanart,rajongói munkák. NA MOST JÖN A LÉNYEG. Én az amerikai  írók,rajzolók,alkotók helyében {mert vannak köztük egész jó alkotások ,művek ,munkák,stb}megnézve egy-egy ilyen rajongónak a rajzát ,mit tudom én, hogy hová teszik ki ezeket a műveiket pl a saját honlapjukon. És ha megnyerné valamelyik kiadó {Image,DC,Marvel, stb} tetszését akkor a helyükben azt mondanám hogy ......HÉ  haver,elég jók az általunk megnézet alkotásaid,ezért kiadónk ugy döntött hogy meghivunk téged munkatársai közé  :),havi ennyi és ennyi havi fix keresettel  ;)

zoli:
Üdv,kösz .Na akkor mi előrébb vagyunk mint Amerika ;),mert nálunk kerültek az újságokhoz olyanok akik régebben ,levél írók voltak vagy rajzokat küldtekbe :ugral:.Ám akkor a képek cimű internetes oldalon ahol Lobo és Deadpool  motorokon harcol egymással  :hehe:.Amatör munka, és szerintem NAGYON jó nézzétek meg ;)

+

ÜDV ,Mert ugye nálunk itt van példul, H.T. és  P.L.  a magyar kiadásoknál akik szintén egykori ,levél írók ,és alkotás beküldők voltak. :)

Genzo:

--- Idézetet írta: Amanojaku - 2013. Július 16., 14:47:42 ---ez melyik sorozatból van?

--- Idézet vége ---
Az új Ultimate Spiderman rajzfilmből, még az első évad elején valahol. De nem ezt a szöveget mondja, viszont attól még vicces jelenet. Amúgy a sorozatra jellemző ez a sok "family guy szerű" rövid, vicces szösszenet. Akinek ez bejön, annak ajánlom ezt a sorozatot. :)

Sepi:
Az általad felsoroltak között nem volt közös történet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése