HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (149/935) > >>

Intruder:
Köszi a válaszokat és az infókat, ennek tényleg utána nézek! Ez a robot aztán nem kispályás ellenfél, csodálom is, hogy még nem láttam egy animációs sorozatban se (csak Nimródot és a Csodálatos androidot). És én még azt hittem, hogy a Marvel-ban Cerberus a Skynet megfelelője.

Farek:
Ja, meg amit talgaby mond :)

talgaby:
Tényleg csak kicsit. Ha alaposabban érdekel, akkor inkább a Chronopolison olvasd el a Bosszú Angyalai v3-ból az Ultron Unlimitedet. Busiek nagyrészt összefoglalja a történetét és egyben megmutatja, mire képes valójában, illetve hogy pontosan milyen motiváció hajtja.
Mármint azon túl, hogy ő a gonosz robot, aki utálja az embereket. És jóval a Terminátor megálmodása előtt már ilyen volt.

Farek:

--- Idézetet írta: Intruder - 2013. Augusztus 21., 15:07:46 ---Bevallom, hogy erről az Ultronról itt, a fórumon hallottam először. Valaki elmondaná pár szóban, hogy milyen képességei vannak, és hogy miért jelent veszélyt az emberiségre? Köszönöm!

--- Idézet vége ---
Olvasd el az oldalon a Bosszú Angyalai 57-58-at, valamint a 201-202-t és egy kicsit jobban megismered az Asys által már leírt száraz tényeken felül :)

Asys:
A képregényben Hank Pym (a Hangya/Góliát/Óriás/Fullánk/Darázs 2./ stb.) alkotja meg őt, mesterséges intelligencia!
(Hank egyik, ha nem a legrosszabb húzása...)  :badteeth:
Kicsit olyan, mint a Skynet; öntudatra ébred (!) és ki akarja írtani a szerves életformát a Földről!
Meg kicsit olyan, mint az X-ek ellenfele; Nimród! Ultron is gyakorlatilag elpusztíthatatlan, a tudata miatt halhatatlan és egyre erősebb testet vagy éppen testeket (!) alkot önmagának, fejleszti saját magát!  :rolleyes:

Képességei: erőszintje Thor-éval egyenlő!
Tud repülni (elég gyorsan)!
Számtalan támadó fegyverrel van ellátva: pl. az ,,encephalo-sugárral'', amelytől az áldozatok mély kómába esnek!
A teste pedig adamantiumból van, abból az elpusztíthatatlan fémből, amiből Rozsomák karmai is!  :brow:

Ultron egyetlen jó cselekedete: megalkotja Víziót; az érző lelkű androidot, aki később Angyal lesz!  :m-vision:
Ez már történelem, ezért nem használtam spoilermezőt!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése