HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (131/935) > >>

Intruder:
Igen, ők azok. Most már képben vagyok, köszi! :)

Balakin:

--- Idézetet írta: Intruder - 2014. Április 24., 10:26:11 ---Na akkor én összetévesztettem őt egy japán mutánssal. Azt hogy is hívják? Azt hiszem az a karakter ment férjül egy férfihoz.

--- Idézet vége ---
Sunfire. Szerintem ő hetero, emlékeim szerint Northstar házasodott meg legutóbb vele azonos nemű élettársával.

Intruder:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 23., 23:39:06 ---Booboo Stewart és Fan Bingbing  :lol:  :lol: :lol: hát...legalább nem felejti el a nevüket az ember.

--- Idézet vége ---

Én is ezen röhögök. ;D

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 23., 23:39:06 ---Sunspotnak meg választhattak volna picit jellegzetesebben kreol bőrű színészt.

--- Idézet vége ---

Na akkor én összetévesztettem őt egy japán mutánssal. Azt hogy is hívják? Azt hiszem az a karakter ment férjül egy férfihoz.

KiD:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 17., 18:59:41 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Április 17., 18:55:22 ---Nem tudom, melyik a rosszabb.

--- Idézet vége ---
mármint mi közül?

--- Idézet vége ---

Hogy ha képregény vagy ha mesekönyv.

Balakin:
Booboo Stewart és Fan Bingbing  :lol:  :lol: :lol: hát...legalább nem felejti el a nevüket az ember.
Sunspotnak meg választhattak volna picit jellegzetesebben kreol bőrű színészt. Direkt utánanéztem, mert ezen a képen nagyon fehérnek tűnik, és valami latin származású, de googlizott képek alapján ezt nem feltétlen mondanám meg.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése