HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Nitro:
Na jó, bevallom, én is rajzolgattam, de szkennerem az nincs. Van egy pár régebbi "művem" beszkennelve, ha kell, jelezzetek, utánanézek, és belinkelem. Bát attól tartok korhatárosak.
VTomi:
Hát, az utóbbi 15 évnek ez volt a csúcspontja, úgyhogy lehet, hogy 30 éves koromban sikerül megint egy olyan rajzot összehoznom, amit imádni fogok...
Spidáj:
Pedig épp ajánlani akartam Michonak és Trollnak hogy amig nem mutacc be egy rajzot, minden hozzászólásodat töröljék egyből...
Mondjuk az én rajzaimra is volt már panasz...
Nitro:
Ez csak az én véleményem, de én hozzá vagyok szokva a jóhoz, el vagyok kényeztetve.
Szerintem senki sem született úgy, hogy fantasztikusan rajzol és már nincs hová fejlődnie. Én inkább arra fektetném a hangsúlyt, hogy van még rá időd. Ha sokat gyakorolsz, még bármi lehet. Gondolom ismered a mondást a gyakorlattal, meg a mesterrel. Ja, és félreértés ne essék, én még ennyire sem tudok rajzolni.
VTomi:
Jó, tudom, hogy a legkevésbé sem Elektrás...
Hát, ha még erről a szintről fejlődnőm kell ahhoz, hogy tetsszen, legjobb, ha kidobom a ceruzáimat, és levágom az ujjaimat...
(Nitro, most nézem, te eddig minden rajzomat leszóltad, úgyhogy úgy döntöttem, mégse megyek a Dunának. )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése