HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
VTomi:
lehet kimaradtam valamiből. Milyen filmrendező?
regnar:
Én már filmrendező vagyok - (Én nyertem )
Igen én is éreztem, hogy ez nem ide való, de kötődtünk a képhez... nem lett volna jó átírni egy másik helyre, vagyis én ezzel magyarázom, aztán majd Admina ad a fejünkre/fejemre....
Tényleg, régen láttam már Adminát...Hahj (sóhajt) ..pedig az a puszi...
VTomi:
Heeeeehehe, te azt nem láthatod.
Én leszek is filmrendező.
letsgo:
--- Idézet ---Szóval a dolog nem a pénzről szól, hanem azokról, akik rájöttek arra, hogy tök mindegy milyen silány alkotást csinálnak úgyis örülünk neki, ezáltal nem is hajtják magukat, hogy jobb legyen.... (ebbe a hibába esett Lucas is a csillagokkal, és mostanában szinte minden filmes rendező, akik második vagy sokadik részeket hoztak ki, pl Shrek 2)
--- Idézet vége ---
Én filmrendező szeretnék lenni. És mikor megnézek egy filmet akkor azt érzem (lásd Pókember), hogy csak ennyi???? Mert tényleg leszarják azt, hogy milyen, jön a pénz aztán nem érdekli őket a többi. Lehet, hogy ez most furán és nagy képűen fog hangzani, de én minden ilyen film után (főleg a Pókember után) azt éreztem, hogy még én is jóbbat tudnák kihozni ezekből a filmekből. És mindig azt mondom magamba, hogy ha egyszer filmrendező leszek akkor ne essek ebbe a hibába. Én azért megnézem az F4-et. Remélem azért ezek jobb lesz, mint a Hulk, Pókember....
VTomi: és hol van a HZs tag szekció?
VTomi:
Én támogatlak, Regnar, de nem lenne jobb áttenni ezt a témát a Mozi/konzolba?
Ja, gyerekek, nézzetek be a csak HZS-tag szekcióba, tettem oda egy meglepit.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése