HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Zééé:
A tanárom festőművész volt, szerette a gyerekeket és ezért tanított a középiskolámban....mint tanár rendes tanórán matekot és műszaki rajzot.Mert az volt az eredeti foglalkozása, képesítése.
De engem rajzolni nem tanított.Néhez elfogadni, hogy valaki csak úgy rajzol, semmi képzettség nélkül...mer én csak úgy rajzolok, de az emberek jelentős része, aki rajzol, az nem tanulta...hanem csak úgy csinálja magátol.Ez nem különlegesség, hanem képesség...valakiben van...valakiben nincs, valakiben meg ki kell fejleszteni...valaki meg görnyed évekik valami flancos szakkörön vagy nemtomhol és mégsem tud.Ma már többet szerepeltem a kelleténél...azt hiszem ennyi bőven elég lesz...nem szeretek irogatni a forumokba, ehez képest ide vagy 10szer írtam.Ez már nekem is sok.
Spidáj:
--- Idézet ---Én életemben nem tanultam senkitől rajzot
Nekem a festőművész tanárom azt mondta, nem menjek el a Képzőművészeti egyetemre
--- Idézet vége ---
Most végül tanított vki rajzolni vagy nem?
Zééé:
Oksa akkor nem veszem támadásnak....amúgy én közepesen rajzolok, azokhoz viszonyítva akik tudnak rajzolni.Ennyi.Nem szoktam sem magamat sem senkit minősíteni, mert nem nagyon érdekel....de úgy érzem erős közepesen rajzolok....annál nem jobban.De nem érdekel ki mit gondol, sosem érdekelt.
regnar:
--- Idézet ---Én nem tudok kockát meg vázát rajzolni....sem csendéletet, mert azt tanulni kell...
--- Idézet vége ---
Pedig Michellangelo is kockával futott be... így nyerte el egyik legnagyobb megbízását.
--- Idézet ---Én nem vagyok őstehetség, ki állított ilyet...egy lovat sem tudok lerajzolni, meg egy arcot sem tudok megalkotni szabályosan...ne támadj....én jószándékú ember vagyok.Soha még a való életben sem mondtam senkinek, hogy jól rajzolok.
--- Idézet vége ---
Nem értelek... nem támadtalak. Csak reagáltam a soraidra:
--- Idézet ---mert a mesterek a saját stílusukat eröltetik rá tanítványaikra...az én kiforrott stílusommal semmit nem tudnának kezdeni.
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---Én nem tudok kockát meg vázát rajzolni....sem csendéletet, mert azt tanulni kell...
de saját stílusom van amit nem képregényekből lestem...hanem ami alapból kialakult
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---Ez van, ha valaki nem tanult rajzolni, hanem bizonyos affinitásból, alapbvető képességből rajzol...
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---én csak rajzolok, nekem ez az életem.Nem csak hobbi, hanem ez vagyok én....
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---Nem ismerelek de kérlek ne támadj, mert rossz emberrel próbálkozól.
--- Idézet vége ---
Ez az, hogy nem ismersz. Szerintem itt eddig senkit nem "támadtam" és ezután sem fogok. Ez áll rád is. De szerintem, ha véleményt nyilvánítasz, akkor arra érkezhet ellenvélemény, de nem kell egyből támadásnak látni. Mint már írtam semmi bajom veled.
Zééé:
relatív komplexitás kivetülésének-------én sajnos túl okos sem vagyok szóval ez mit jelent?Mert nem értem és nem tudok rá reagálni.....
Relatív-változó(viszonylagos)
Komplexitás-összetett
Ez eddig oké, de akkor sem értem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése