HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
regnar:
Én Művészettröténetet valamint Vizuális és mozgókép-kultúrát tanítok. Főként. MEg még sok mindent csinálok
Schmatzy:
Segéd-műtős!
Most már marhára érdekelnek a többiek is. Kéne egy ilyen topik, ahol mindenki leírhatja a foglalkozását, hogy kiderülhessen, mennyire vegyes is a társaság.
kaine:
--- Idézet ---Kaine, te egy különleges eset vagy, gyakorlatilag az ellentétét írod le az általános véleménynek. Általában az Aliens-t szokták isteníteni, a Resurrectiont lehúzni
kaine, igen, különleges eset
--- Idézet vége ---
Igen, tisztában vagyok vele. Ugye Batman 4.
Az az érdekes, hogy nem csak filmekben, de általában is eltér az ízlésem másoktól. De nem bánom, csak az a baj vele, hogy kevesebb olyat kapok, amit szeretek, mert a népszerűbb dolgokból több van. Különben a 2. rész épp azért nem tetszett egy kicsit se, amiért a Freddy 2 se: ami jó volt az első részben, hogy izgalmas, thrilleres, pszicho, feszültség, ilyesmi, az mind eltűnt a 2.-ból és helyette egy hentelős, véres, mészárlós akciófilm jött. Az olyasmi nem izgalmas annyira, a vér és belsőségek látványa számomra meg sosem volt ijesztő, vagy szörnyű, nem véletlenül mentem el segéd-műtősnek is...
A legjobban a pszicho-sztorik nyűgöznek le, egy sima mészárlás nekem nem jön be. Ugyanakkor hangmániás vagyok, egy jó lövöldözős-látványos film tud tetszeni, mint például a Resident Evil 2, vagy a Batman 4.
regnar:
.. Gyanútlanul sétálok a topicban egyszer csak visszaköszön egyik rajzom special editionja. (Ez kb olyan, mint a viccben. A pingvin a legrégebbi állat a világon. Mert még fekete-fehér )
Melleslegjob mint az eredeti.
TROLL Ha egyszer találkozunk vendégem vagy
Zééé:
Ecsém ez így kurva jó...
Király vagy.....csúcs ez a rajz, így színesben.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése