HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (67/935) > >>

SuperSkrull:

--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Június 22., 22:04:16 ---Az X-men evolúció negyedik évadában volt egy rész, amiben Omega Red az erdőben Rozsomákra vadászva kiragadott egy valódi rozsomákot a bokorból.  ;D
Én egyszer azt hallottam, hogy az első X film forgatásának a kezdetén Hugh elkezdett furcsán viselkedni. Singer megkérdezte tőle, hogy mit csinál, mire ő valami olyasmit válaszolt, hogy próbál azonosulni egy farkassal.
Még ő is azt hitte, hogy a wolverine egy másik szó a wolf-on kívül, ami farkast jelent.

--- Idézet vége ---
Óhh... Akkor ez (nekem) csalódás. Azt hittem Hugh Jackman legalább utánanézett vagy olvasott a karakternek. 

Intruder:
Az X-men evolúció negyedik évadában volt egy rész, amiben Omega Red az erdőben Rozsomákra vadászva kiragadott egy valódi rozsomákot a bokorból.  ;D
Én egyszer azt hallottam, hogy az első X film forgatásának a kezdetén Hugh elkezdett furcsán viselkedni. Singer megkérdezte tőle, hogy mit csinál, mire ő valami olyasmit válaszolt, hogy próbál azonosulni egy farkassal.
Még ő is azt hitte, hogy a wolverine egy másik szó a wolf-on kívül, ami farkast jelent.

KiD:
Á, amíg csak beszélnek róla, nem gáz. :D De ha mutatnak is egy állatot, már bajosan lehet eladni farkasnak.

Amúgy mekkora szar ez a film még mindig.  :m-deadpool: :hehe:

Intruder:
Itt a fordítóknak oltári nagy mázlijuk volt. :D

KiD:
Vicces lett volna, ha betesznek valamelyik filmbe egy rozsomákot, vajon hogyan bújtak volna ki a fordítók a csapdából.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése