HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (579/935) > >>

Sepi:
Nekem is tetszettek a képek Bundy, köszi  . Nem is tudom melyiket tudnám kiemelni, hogy az volt legjobb. De amin nagyon jót röhögtem, az klónok háborúja volt.

talgaby:
Hm, szimbiótának lenni néha nem is lehet olyan rossz... legalábbis az utolsó kép alapján.
Kösz, Bundy. Az első Vadóc  os honnan van? Nagyon jó kép, de még sose láttam azelőtt. (Mondjuk a linkelt képek 80%-át nem.) A rajzoló (Carpenter... nem is ismerős  ) elég ügyes.

Bundy2020:
Először is köszönet mindenkinek a képekért!
Másodszor ha már így osztogatjátok a képeket, miért én maradjak ki az adakozásból? Hölgyeim és Uraim, essenek neki:
Batgirl and Spidey
Black Cat 01
Black Cat 02
Black Cat 03
Black Panther
Black Widow
Dark Phoenix
Doom
Elektra
Invisible Woman
J. Jonah Jameson
Kingpin
Lara and Kim
Legacy
Medusa
Phoenix
Psylocke
Rogue 01
Rogue 02
Shadowcat
She-Hulk
Spider-man
Supergirls
Thor
Transformation
Wasp
Wolverine
X-men

Black Cat and Mary Jane
Clone Wars
Halloween 2006
Mary Jane Watson
Venom (16)

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---A címe: Retribution. Ha vki vha talál róla scant, ne féljen megosztani velem. Ha vmi, hát akkor ez tuti megérdemelne egy honosítást.
--- Idézet vége ---
Én támogatom ezt a kezdeményezést.  

--- Idézetet írta: benya11 ---Köszi Sepi az új képeket!  Ismételten királyak voltak!  Nekem legjobban a Dodson-os Wonder Woman tetszik.  A legközelebbi képcsomagban ugye lesz Fekete Macska?    
--- Idézet vége ---
Szivesen mindenkinek  . Majd meglátom mit tehetek ezügyben.

benya11:
Köszi Sepi az új képeket!  Ismételten királyak voltak!  Nekem legjobban a Dodson-os Wonder Woman tetszik.  A legközelebbi képcsomagban ugye lesz Fekete Macska?    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése