HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Sepi:
--- Idézetet írta: Ron ---Köszi a képeket Sepy!! De komolyan! Ez egy sablon szöveg, de hát mit lehetne mondani? Mégegyszer kössssz!
--- Idézet vége ---
Szivesen . Örülök, hogy tetszik.
--- Idézetet írta: Ron ---(Hú, Benya11 rám ijesztett! (azt hittem, hogy én vagyok az, de már megnyugodtam! ))
--- Idézet vége ---
Eleinte én is össze voltam zavarodva, hogy most ki kicsoda, de aztán rájöttem, hogy avatart cseréltél.
Ron:
Köszi a képeket Sepy!! De komolyan! Ez egy sablon szöveg, de hát mit lehetne mondani? Mégegyszer kössssz!
(Hú, Benya11 rám ijesztett! (azt hittem, hogy én vagyok az, de már megnyugodtam! ))
Sepi:
Szerintem ha ilyen képekből csak napi egyet tennél fel, mi már attól is boldogok lennénk.
talgaby:
Ha követelőznél, se jönne gyorsabban a következő. Meg egyébként is egyre kisebbek lesznek az adagok, ez volt a nagy karácsonyi meglepicsomag. Ezután már csak olyan tízesével, húszasával jönnek csak.
Galamb:
Jaaaaaaa! Azt nem is figyeltem! Biztos kiszívta az agyamat a hideg!
Köszi!
Na megnéztem: és nem kaptam levegőt! Főleg így egybe letöltve, egymás után a Win. képnézőben nézegetni. Hűhű! (csukott szemmel, lótuszűlésben mondogatom magamnak, hogy "Nem szabad a HZS-n követelőzni, Nem szabad a HZS-n követelőzni, nem szabad a HZS-n... )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése