HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
talgaby:
Oké, akkor majd megkapod egy szép pakkban. Vmikor a héten... még előtte majd megpróbálom kigyomlálni a duplákat (triplákat...), meg különválogatni a korhatár nélkülieket...
Sepi:
Örülök, hogy tetszik. Utóbbi napokban ezen dolgoztam, és még nincs vége. Elküldheted a gyüjteményt (nekem biztos tetszeni fog), legalább azzal is gazdagodik a képgyűjteményoldal. Most a napokban csak kevesebb új kép lesz, mert először szeretném az eddigieket feltenni a weblapra, hogy bárki hozzá tudjon férni aki eddig lemaradt róla, vagy lusta visszanézni a topikot. De szerintem fogok majd ide is rakni képeket, csak valószinűleg az lesz, hogy az újak linkjét fogom ide betenni. Csak legyetek türelemmel, hegyekben állnak a képek a gépen, csak rendszereznem kell őket.
(Lesz majd Jean Grey is, csak ki kell őket válogatnom )
talgaby:
Húúúúúúúúú!!! (<-- első reakció)
Minimum pepo és az én napomat már reggel jóvá tetted. De ez akkor azt jelnti, hogy ide többé nem is raksz képeket?
(Tényleg, ha már egy egész galériád van... elküldjem a teljes Vadóc os gyűjteményem priviben, vagy van egyébként is anyagod bőven? Meg még egy jótanács: mivel ő is egy nagyon népszerű karakter, énszerintem csinálj Jean Grey-nek is egy külön galériát. Annak is garantáltan nagy lesz a látogatottsága. )
Sepi:
Tegnap említettem, hogy egy meglepivel készülök nektek. Gondolom egy páran elgondolkoztatok rajta, hogy mi is lehet az, úgyhogy most lerántom a leplet róla:
sepi.extra.hu
Lehet nézegetni, töltögetni, és véleményeket mondani ebbe a topikba. Hajrá!
pepo05:
--- Idézet ---Hú, Benya11 rám ijesztett! (azt hittem, hogy én vagyok az, de már megnyugodtam! brow.gif )
--- Idézet vége ---
az alkohol butít, Vasember!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése