HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Bundy2020:
Jó az oldalad Sepi, a helyi képmester megint csodára méltót alkotott
benya11:
--- Idézetet írta: Ron ---(Hú, Benya11 rám ijesztett! (azt hittem, hogy én vagyok az, de már megnyugodtam! ))
--- Idézet vége ---
Bocs, hogy rádijesztettem, nem volt szándékos. Ha szeretnéd, hogy ne legyen bonyolult ez az avataros dolog, akkor lecserélem az enyémet, a filmes-Vasemberesre. Egyébként a mostani avatarom nagyon zavaró?
--- Idézetet írta: Sepi ---Tegnap említettem, hogy egy meglepivel készülök nektek. Gondolom egy páran elgondolkoztatok rajta, hogy mi is lehet az, úgyhogy most lerántom a leplet róla:
sepi.extra.hu
Lehet nézegetni, töltögetni, és véleményeket mondani ebbe a topikba. Hajrá!
--- Idézet vége ---
Hú, Sepi! Nagyon jó képek! És ami a legeslegjobb: Van köztük Fekete Macska! Köszi! Egyből fölvettem a könyvjelzőkhöz.
Callaow:
Grat Sepi!
Szerintem ne is rakj ki számlálót az oldaladra,mert napok alatt kiakadna!
Ezt a sok képet mind picassával alakítottad át?Nem semmi meló,minden elísmerésem.
Javaslom a Hzs stábjának,hogy egy linket az oldalajánlóba kitenní szíveskedjenek.
pepo05:
Tyűűűűűűűűűűűű
Erre nem gondoltam volna. Sepi nagyon belemerült ebbe a képes iparba meg kell hagyni. Majd én is szétnézek a gépemen, hátha van olyan Macsis vagy Pókis, (esetleg Venomos, mert hát ő is egy népszerű karakter ) ami nem került fel.
Galamb:
Vazzó néni nem tágít, Képmestert a Parlamentbe, Képmestert a Parlamentbe! Amúgy majd a különböző galériákon bellül időrendbe fogod rakni a cuccokat? (Hogy majd az újabb képek együtt legyenek.) Mondjuk nem tudom, mennyire bonyolult!
(Jaj istenem most mit nézzek? Macska galériát vagy Pókit? a bőség zavara!... Ja, heteró vagyok, persze, hogy Macsit! Mj.-t már lecsekkoltam)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése