HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (575/935) > >>

Bundy2020:
Jó az oldalad Sepi, a helyi képmester megint csodára méltót alkotott

benya11:

--- Idézetet írta: Ron ---(Hú, Benya11 rám ijesztett! (azt hittem, hogy én vagyok az, de már megnyugodtam!  ))
--- Idézet vége ---

Bocs, hogy rádijesztettem, nem volt szándékos.  Ha szeretnéd, hogy ne legyen bonyolult ez az avataros dolog, akkor lecserélem az enyémet, a filmes-Vasemberesre.  Egyébként a mostani avatarom nagyon zavaró?

--- Idézetet írta: Sepi ---Tegnap említettem, hogy egy meglepivel készülök nektek. Gondolom egy páran elgondolkoztatok rajta, hogy mi is lehet az, úgyhogy most lerántom a leplet róla:  

sepi.extra.hu

Lehet nézegetni, töltögetni, és véleményeket mondani ebbe a topikba. Hajrá!
--- Idézet vége ---

Hú, Sepi!          Nagyon jó képek! És ami a legeslegjobb: Van köztük Fekete Macska!    Köszi! Egyből fölvettem a könyvjelzőkhöz.

Callaow:
Grat Sepi!  

Szerintem ne is rakj ki számlálót az oldaladra,mert napok alatt kiakadna!  

Ezt a sok képet mind picassával alakítottad át?Nem semmi meló,minden elísmerésem.

Javaslom a Hzs stábjának,hogy egy linket az oldalajánlóba kitenní szíveskedjenek.  

pepo05:
Tyűűűűűűűűűűűű        
Erre nem gondoltam volna. Sepi nagyon belemerült ebbe a képes iparba meg kell hagyni. Majd én is szétnézek a gépemen, hátha van olyan Macsis vagy Pókis, (esetleg Venomos, mert hát ő is egy népszerű karakter  ) ami nem került fel.

Galamb:
Vazzó néni nem tágít, Képmestert a Parlamentbe, Képmestert a Parlamentbe!   Amúgy majd a különböző galériákon bellül időrendbe fogod rakni a cuccokat? (Hogy majd az újabb képek együtt legyenek.) Mondjuk nem tudom, mennyire bonyolult!
 (Jaj istenem most mit nézzek? Macska galériát vagy Pókit? a bőség zavara!... Ja, heteró vagyok, persze, hogy Macsit!  Mj.-t már lecsekkoltam)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése