HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Nitro:
Itt van a Carpenter féle színesben. A gépemen megvolt, de az a mappa valahogy kimaradt a karácsonyi frissítésből. Pedig még van benne pár Vadócos kép.
Jó az oldal, Sepi.
pepo05:
Okééé...mert pár Darknesses és Spawnos finom képem is akad.
Sepi:
Terveztem, hogy lesz majd ilyesmi is. Ezért van ott a "Marvel Pictures Galery" felirat, mert majd alatta lesz egy ilyen fejléc is, csak elsőre a Marvelnek ugrottam neki (abból van a legtöbb képem, először inkább azokon akarok túljutni).
pepo05:
MOndjuk annyi, hogy lehetne olyan galériát is nyitni, hogy Image, vagy Dark Hose....
Sepi:
Köszönöm mindenkinek a méltató szavakat. Reméltem, hogy tetszeni fog nektek, és remélem, hogy sok jó képet tudok majd még veletek megosztani.
--- Idézet ---Amúgy majd a különböző galériákon bellül időrendbe fogod rakni a cuccokat? (Hogy majd az újabb képek együtt legyenek.) Mondjuk nem tudom, mennyire bonyolult!
--- Idézet vége ---
Valamilyen kronológiai sorrend biztosan lesz. Ha majd újabb képek jönnek, akkor azokat lehet, hogy sorszámozni fogom, pl.: Fekete Macska galéria 02. Vagy pedig lehet, hogy majd hozzácsatolom az előzőekhez, még nem döntöttem el.
Egyébként ha van valami ötletetek vagy javaslatotok, akkor szóljatok nyugodtan. Elvégre nektek készült az a honlap.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése