HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (572/935) > >>

Sepi:
Egyenlőre még nincs elég képem ahoz, hogy külön galériát készítsek neki, de semmi sem lehetetlen. Még nagyon sok képet kell átnéznem hozzá, de ha lesz elég, hogy elvigyen egy külön galériát akkor biztosan lesz.

Daredevil:
Coll az oldal csak így tovább. elektra galéria van tervezve?

Sepi:

--- Idézetet írta: benya11 ---Pár ötlet az oldallal kapcsolatban: Sejtem, hogy tervbe van véve, de azért megemlítem. Lehetne az oldalon Jean Grey, Emma galéria is. Na meg persze May néni.
--- Idézet vége ---
May néni galérián még nem gondolkodtam, de a többi tervbe van véve. Addig is találhatsz Jean és Emma képet az X-Men galériában. Most egyenlőre a temérdek kép szétválogatása van folyamatban, próbálom kategóriákra bontani őket. Előljáróban elárulhatom, hogy lesz Hulk, Daredevil, CW, Punisher, Filmes, Póknős galéria is (többek között).  
Örülök, hogy tetszik az oldal, remélem sok örömöt tudok még vele szerezni nektek.

benya11:
Sepi, pepo: Jó, hogy bővült az oldal Venom és Bosszú Angyalai galériával. Kösz. És örömömre szolgál, hogy a Fekete Macska galéria is bővült.  
Pár ötlet az oldallal kapcsolatban: Sejtem, hogy tervbe van véve, de azért megemlítem. Lehetne az oldalon Jean Grey, Emma galéria is. Na meg persze May néni.

Sepi:
Örömmel jelentem be, hogy két újabb galériával frissült az képgyűjtemény:

Bosszú Angyalai Galéria

Venom Galéria

Valamint pepo segitségével bővült egy kicsit a Fekete Macska Galéria is, és még a Venom galériához is hozzátett (lehet neki is megköszönni  ). Plussz sikerült még egy pár darab képpel megtoldanom a Pókember galériát is.
Jó válogatást a képekhez

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése