HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Sepi:
--- Idézetet írta: talgaby ---Öhm... Sepi, egy galériát max. mekkorára szeretnél venni? Mert most kezdtem el leválogatni cirka 1000 Vadóc os képet... a jelenlegi tendencia alapján legalább 500 marad belőle...
--- Idézet vége ---
Ezen még nem gondolkodtam. Túl sokat nem kéne egy galériába bezsúfolni, mert akiknek lassab a nete annak egy fél napig fog betölteni egy oldalt. De másnem nyitok neki egy másik galériát, úgy mint az X-Men esetében.
+
Köszi Ron, de azt hiszem ezek már megvannak valahol, csak eddig még nem kerültek fel az oldalra. (Ja, és szólok, hogy "Sepi"-nek írom a nevem, nem "Sepy"-nek. Csak azért mondom, mert van egy másik srác akit Sepy-nek {más fórumokon találkoztam vele} hívnak és nem akarom, hogy félreértések legyenek belőle )
Ron:
Ha már Spidertom, itt van két kép Sepy oldalára.
Mary Jane By Ponkológus
talgaby:
Milyen 4? Legalább hatan voltak, ráadásul Emmáról mindenki megfeledkezett... de úgy is egész jó kis sztori volt.
Öhm... Sepi, egy galériát max. mekkorára szeretnél venni? Mert most kezdtem el leválogatni cirka 1000 Vadóc os képet... a jelenlegi tendencia alapján legalább 500 marad belőle...
Sepi:
Annak már azóta végeszakadt .
Punkológus:
A Spidertomon ragadt rám Mikor utoljára benéztem a történet három szavanként topicba, épp valami leszbiszex kezdett kialakulni 4 szuperhősnő között.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése