HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (563/935) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---(Btw, keressek még neked így kategorizálva pár karakterről képeket? Könnyebb lenne talán, mint átválogatni, meg ha tényleg egy része nem volt meg a Vadóc  okból neked se, hátha kis szerencsével tudok újat is mutatni... vannak még kedvelt hősnőim a Marveltől, csak igen erős hátrányban vannak egy bizonyoshoz képest.)
--- Idézet vége ---
Ez egy jó kérdés.  Hirtelen nem tudok semmit mondani, talán esetleg pár darab Jean Grey képet lehetne újítani valahonnan. Ahogyan elnéztem abból kevés van, szóval ha van pár darab neked elküldhetnéd azt is, persze ha nem túl nagy gond.  
A Vadóc képekből voltak olyanok amiket még nem láttam és nagyon tetszett  . Már tényleg ezért is megéri csinálni ezt az oldalt, mert tényleg nagyon jól néz ki az a sok jó kép együtt, és még mennyi van amit fel sem raktam még.... El fog tartani egy darabig az is biztos.  

--- Idézet ---Esküszöm nem én voltam!  De jöhetne! Klassz az oldal, Sepi, ráadásul hiánypótló. Egyszer majd csinálunk a fenn levő képek alapján egy fan fictiont.
--- Idézet vége ---
Még semmi sem lehetetlen.  Köszi az elismerést.

kaine:

--- Idézet ---Szóval csak így tovább és mennyi esély van arra, hogy lesz Gwen Stacy?
--- Idézet vége ---

Esküszöm nem én voltam!    De jöhetne! Klassz az oldal, Sepi, ráadásul hiánypótló. Egyszer majd csinálunk a fenn levő képek alapján egy fan fictiont.  

talgaby:

--- Idézet ---De egy ilyen galériáért megéri még azt a 7 órát is kivárni.
--- Idézet vége ---
Ó, ez nagyon kedves volt.  És el se hinnéd nekem milyen jó egymás mellett látni azt a sok képet.
(Btw, keressek még neked így kategorizálva pár karakterről képeket? Könnyebb lenne talán, mint átválogatni, meg ha tényleg egy része nem volt meg a Vadóc  okból neked se, hátha kis szerencsével tudok újat is mutatni... vannak még kedvelt hősnőim a Marveltől, csak igen erős hátrányban vannak egy bizonyoshoz képest.)

Sepi:
Semmi gond, előfordul az ilyesmi. Majd én átszűröm, hogy melyek azok amik már fent vannak.  
De egy ilyen galériáért megéri még azt a 7 órát is kivárni.

talgaby:
Hm remélem, nem lesz ilyesmi, mert akor meg ez vagy 7 óra lenne, ennyi türelme megy nagyon senkinek sincs...
(ó, most így megint gyorsan átfutve a fenn lévő galérián... olyan kéttucatnyi kép a jelek szerint megint belekerült, bocsesz. Sajna vagy ezret kellett úgy-ahogy kategorizálni és megszűrni, így is 520 megy majd... sajna már nem mindig voltam biztos benne, melyik volt és melyik nem...  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése