HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (562/935) > >>

talgaby:
És akkor mit mondanál T'Challára, a fekete Párducra és Tony Starkra? Ők a szuperhősvilág két legnagyobb playboyai.
(Gambit? Hm, hipnotikus hang... az se jönne rosszul... de a (volt) nője miat tényleg lehet irigyelni.  )

Sepi:
Köszi, így már működik.  

Ez a kép tényleg egy új oldaláról mutatja meg ezt a karaktert  . Azért ha belegondolunk talán Peter Parker a legmázlistább ember a Marvel Univerzumban. Talán senkinek nem volt ennyire sok jó nője, mint neki. (De gondolom te inkább Gambitre vagy irigy.  )

talgaby:
Próbáld újra, most már tuti jó lesz...
(Mondjuk az a fura, hogy találtam ennél cifrábbakat is... de az már erős 18-as, úgyhogy inkább nem teszem ki.)

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---És találtam pár Gwenes képet is... bár nála nem tudom, hogy párat hogy viselnének a rajongók... (mondjuk az ilyeneket... (16) )
--- Idézet vége ---
Ez biztos érdekes reakciókat váltana ki (főleg, hogy nekem nem tölt be az oldal  ). De másnem a külön galériába biztos jó lenne.

talgaby:

--- Idézet ---Egyszer majd csinálunk a fenn levő képek alapján egy fan fictiont.
--- Idézet vége ---
Hm, nálad már megalapozódott egy, csak aztán olyan gyorsan vége szakadt...  
--- Idézet ---talán esetleg pár darab Jean Grey képet lehetne  újítani valahonnan. Ahogyan elnéztem abból kevés van, szóval ha van pár  darab neked elküldhetnéd azt is, persze ha nem túl nagy gond.
--- Idézet vége ---
Oké, meglátom, mit tehetek. Jean a talán legtöbet lerajzolt X-Girl, szóval szerintem mennyiségre nem lesz gond.*
És találtam pár Gwenes képet is... bár nála nem tudom, hogy párat hogy viselnének a rajongók... (mondjuk az ilyeneket... (16) )

*Hm, vagy mégis... első ránézésre olyan 250-300 képet tudok összeszedni, még akkor kicsit kutakodnom kell utána.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése