HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (556/935) > >>

pepo05:
Ez az Elektra is nagyn jó bőr. De azért a Cicus aranyosabb.  
a Marvels04 jelenleg sehol nincs meg magyarul szerintem. De mindenképp olvassa el, aki még nem tette meg. Fantasztikus mű.(diret használtam ezt a szót)

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Viszont az érdekelne, hogy melyik történetből származik, olvasható-e magyarul valahol? Ha tudja valaki, akkor írja meg legyen szives!
--- Idézet vége ---
Olvasható magyarul, legalábbis nekem megvan. A Marvel's negyedik számában volt benne. Még Kaine honosította és az ő honlapján volt rajta, de hogy most hol található az egy jó kérdés  . Nézz utánna, de ha sehol nem találod akkor szólj és feltöltöm neked.

--- Idézetet írta: freakdavE ---Sepi, gratulálok az oldaladhoz!  Eszméletlen!
--- Idézet vége ---
Köszönöm az elismerést. Örülök, hogy tetszik  . És amint mondtam, ha minden jól megy akkor jobbnál jobb lesz az oldal.

freakdavE:
Sepi, gratulálok az oldaladhoz!  Eszméletlen!

Galamb:
Hát Gwenről már csak ez a képem van, azon kívűl, amiket innen szedtem, de ez nem passzolna szwsz a galériádba! Viszont az érdekelne, hogy melyik történetből származik, olvasható-e magyarul valahol? Ha tudja valaki, akkor írja meg legyen szives!

Sepi:
Ez a Saddam kép nagyon jó, jót röhögtem rajta  . A Gwen kép szintén jó, de azt hiszem, hogy már megvan. De ne csüggedj, csak így tovább.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése