HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (552/935) > >>

Schmatzy:
Egy esetleges manga/anime galériához pár Ergo Proxy, és némivel több NGE/GITS képpel én is hozzá tudok járulni.

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Nagyon bejön a képek komorsága (nem is tudom, melyik képek komorabbak általában: Batman, vagy DD?), meg a sok szimbólum.
--- Idézet vége ---
Hamarosan össze hasonlíthatod a kettőt, mert készülőben van a Batman galéria is.

Galamb:

--- Idézet ---kellene egy vendégkönyv az oldalra, hogy legalább páran kifejezhessék ott is köszönetüket.
--- Idézet vége ---
Na ddig, amíg az el nem készül, ezt a topik-ot használnám ki arra, hogy elmondjam köszönetemet!        . Ma sikerült befejeznem a Fenegyerek galériát (tegnap órvul elment közben a netem!   ), és a hölgyek után, ez tetszett a legjobban (pedig pókfan vagyok!) Nagyon bejön a képek komorsága (nem is tudom, melyik képek komorabbak általában: Batman, vagy DD?), meg a sok szimbólum. (Mondjuk a Marvel világában színte csak Fenegyerek vallásossága kap jelentős szerepet, nem? a többek vallási hovatartozásával nem is foglalkoznak nagyon foglalkoznak)
 Ja és még az is tetszik, hogy az egyes galériákon bellül "vendészereplőkként" is külön csoportosítasz!

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---Úgy éreztem, hogy a legtöbb rajongói oldallal (ez komoly, tényleg így van) rendelkező X-Mannek kijár ennyi. És így Sepié lett legalább a net általam eddig ismert legnagyobb Vadóc -galériája.
--- Idézet vége ---
Ejha. Ezt nem is gondoltam volna.  Ha így haladok, akkor lassan a Marvel is hozzám fog járni a képekért.  És mi lesz akkor ha majd a korhatáros képek is kikerülnek róla?  

--- Idézetet írta: pepo05 ---Igen! Akarom. akarom! fekete Macskát a népnek!
--- Idézet vége ---
Talán ma sikerül pár képpel felfrissíteni ismét a Fekete Macska galériát, Bundy küldött néhány jó képet.  

--- Idézetet írta: talgaby ---Szegény Sepi, ő meg csak pakol és pakol... kellene egy vendégkönyv az oldalra, hogy legalább páran kifejezhessék ott is köszönetüket.
--- Idézet vége ---
Van tervezve egy hasonló, csak ez eléggé időigényes munka. Majd Gabe-el leegyeztetem a dolgot és akkor valamikor majd lehet, hogy kikerül egy hasonló dolog az oldalra. Egyenlőre inkább a galériák számának bővítésén dolgozom.

--- Idézetet írta: Gabe ---én inkább a japán cuccokra hajtok, ha nyit esetleg egy anime/manga részleget, akkor tudok szolgálni azonnal 800db tökéletes háttérképpel...  oké, tudom esélytelen a dolog  .
--- Idézet vége ---
Nem esélytelen a dolog. Most gőzerővel dolgozom a DC-s galériákon is (talán jövő hétre elkészül), akkor már sokkal vegyesebb képet fog nyújtani az oldal, így vígan megférnek majd egymás mellett. Főleg ha ilyen jó képek azok is, mint amiket felraktál ide.

Gabe:
Hát, szerintem nem csak a google-l kell képeket keresni, hanem a yahoot, meg a többi keresőt is ki kell próbálni. Sőt, van olyan kereső is, ami kifejezetten a képekre megy rá, csak a nevét nem tudom hirtelen... (Hasonlót, csak videósban mostanában hegesztgetnek a németek, amit már várok, csak majd működjön is.) Sőt, torrent trackereken pl. sokszor szoktak lenni kíválló mínőségű kép gyűjtemények animékhez (wallpaper méretekben), elképzelhető hogy ilyenek vannak fent Marveles cuccokban is. Ha meg valaki veszi a fáradságot, és beregisztrál a Marvel.comra, és rendelkezik azzal a nagyon ritka tulajdonsággal, hogy legalább felületesen átlátja, akkor onnan is le lehet szedni rengeteg jó képet. (én a cw-seket onnan szereztem, és volt még egy csomó, csak lusta voltam egyenként mentegetni őket  ) Asszem vadászgatok még majd, ha Sepi is igényt tart rá.
(magamnak már nem annyira keresgélek ilyesmit, én inkább a japán cuccokra hajtok, ha nyit esetleg egy anime/manga részleget, akkor tudok szolgálni azonnal 800db tökéletes háttérképpel...  oké, tudom esélytelen a dolog  .)

De hogy lássátok mire gondolok, itt van pár kép linkje, ezeket még régebben tettem fel ide:
katt, katt, katt, katt,

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése