HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Gabe:
A korhatáros galériával vigyázz, kell egy képernyő arra, hogy: "a következő oldal csak 18éven felülieknek van, blabla... Tényleg szeretnél belépni?" Ennek hiányában egy jogszabályra hivatkozva törölhetik az egész oldalt.
Sepi:
--- Idézetet írta: Bundy2020 ---Nagyon jó képek Sepi! Úgy felületesen sikerűlt még átvizsgálnom, néhányba bele is néztem.
Ha minden jól alakúl akkor ma is tudok küldeni egy szép képcsomagot.
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszettek a képek. Ha minden jól megy holnap folytatom a bővítést.
--- Idézetet írta: talgaby ---Szép az új adag. látom, egész sokat fel tudtál használni. Hétfőn, ha minden jól megy, küldöm majd a következő adagot a Főnixből.
--- Idézet vége ---
Igen, nagyon jó kis adagot küldtél múltkor, szinte alig kellett válogatnom őket, pár darab meg megy majd a korhatárosba azokból ami kimaradt . Mégegyszer köszönöm, hogy elküldted őket.
talgaby:
Szép az új adag. látom, egész sokat fel tudtál használni. Hétfőn, ha minden jól megy, küldöm majd a következő adagot a Főnixből.
Bundy2020:
Nagyon jó képek Sepi! Úgy felületesen sikerűlt még átvizsgálnom, néhányba bele is néztem.
Ha minden jól alakúl akkor ma is tudok küldeni egy szép képcsomagot.
Sepi:
Először is köszönöm a biztatást
Amint igértem, ma még tovább frissült a képgyűjtemény talgaby és Gabe közreműködésével. Mehettek nézelődni.
Jean Grey Galéria
Batman Galéria
Supergirl Galéria
Superman Galéria
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése