HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (547/935) > >>

benya11:
Sepi, tök jók az új galériák!  Le is mentettem pár képet.  
Egyébként Wonder Woman, Macskanő, Vadásznő, Igazság Ligája, Flash galériákat tervezel nyitni?
És a design váltásra is kíváncsi vagyok!

Sepi:
Örülök, hogy tetszettek az új képek. Lesz majd a vigyorgó arcú "úriember" is, de ő valószinűleg egy vegyes mappába fog kerülni.  
A Supergirl-el kapcsolatban ne aggódj, ez teljesen természetes.

Galamb:
Jók az új galériák is, (mondjuk a Batman képekről hiányoltam egy elragadó mosolyú uriembert, de így is sokat tettél, úgyhogy befogom!  ) Supergirl-képek: hm, valahogy az volt az érzésem, hogy szeretnék metró szerelvénnyé változni!   remélem azért nem komoly az elmebaj!  szóval hajrá!  

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---A korhatáros galériával vigyázz, kell egy képernyő arra, hogy: "a következő oldal csak 18éven felülieknek van, blabla... Tényleg szeretnél belépni?" Ennek hiányában egy jogszabályra hivatkozva törölhetik az egész oldalt.
--- Idézet vége ---
Igen ezt tudom, bár ha nagyon eldugja az ember akkor ki lehet ezt kerülni (legalábbis láttam már rá példát  ). De nem gond, azt a legkönyebb megcsinálni. Most amúgy is egy kisebb desing-váltás van készülőben.

--- Idézet ---A következőnél már úgyse lesz ilyen nagy a boldogság, mert azt tuti nem lesz időm átfutni. Azért remélhetőleg elkerülöm majd a duplákat...
--- Idézet vége ---
Nem baj, majd megoldom valahogy.

talgaby:
Nem kell hálálkodni, szívesen segítettem. A következőnél már úgyse lesz ilyen nagy a boldogság, mert azt tuti nem lesz időm átfutni. Azért remélhetőleg elkerülöm majd a duplákat...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése