HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
talgaby:
Azért érdekes ízlésre vall, hogy egy csomó szuper(hős) nő mellett egy nagydarab, fekete, hegyesfogú, nyáladzó lényt tartasz fontosnak...
pepo05:
Nincs mit. Nagyon szépne alakul az oldal, gratulálok. De ahogy látom, Venom le van maradva egy kicsit. És ezt nem hagyhatjuk. majd szétnézek még...
Sepi:
Ismét sikerült egy kicsit bővítenem a kinálatot. Peponak köszönhetően újabb képekkel gazdagodott a Venom Galéria . Köszi a képeket mégegyszer pepo.
pepo05:
Pfúúú...szerintem Jeanből még lesz vagy 2 galéria.
Megint szép munka. De remélem, hogy a Venom galériát is megcsinálod, ha lesz időd rá.
Sepi:
--- Idézetet írta: benya11 ---Sepi, tök jók az új galériák! Le is mentettem pár képet.
Egyébként Wonder Woman, Macskanő, Vadásznő, Igazság Ligája, Flash galériákat tervezel nyitni?
--- Idézet vége ---
Egyenlőre még nem gondolkodtam rajta, hogy legyen nekik külön galéria. Eddig nincs olyan sok képem róluk, ezért lehet, hogy egy hatalmas vegyes galériába fognak kerülni azok a képek, de ez még nem egy eldöntött téma.
--- Idézetet írta: benya11 ---És a design váltásra is kíváncsi vagyok!
--- Idézet vége ---
Annyira nem lesz nagy extra, csak kap egy kis gerincet az oldal. Ez inkább csak egy kis finomhangolás lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése