HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (55/935) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2019. Január 22., 07:23:39 ---Szerintem meg pont Bale jelmeze a legjobb.

--- Idézet vége ---

Tudod, ízlések... ;)

Az, hogy így egymás mellett látom a két verziót, csak jobban kihozza a negatívumokat: a bal oldali alak nekem sokkal tekintélyesebb, és arányosabb, Bale feje meg túl nagy, alakra, mint egy tojás, a válla is nyeszlettnek hat. Lehet, hogy taktikai ruha, meg direkt ilyen, és rámentek a realizmusra, de valahogy nem tetszik (a batmobilja se)  ;)
#notmybatman

Galen:

--- Idézetet írta: Micho - 2019. Január 21., 18:49:18 ---A mai napig kedvenc a batmobillal együtt, néha rácsodálkozok, milyen fasza még mai szemmel is, anno meg pláne.

--- Idézet vége ---
Pacsi. Azt nem tudom ki tervezte, de neki is pacsi. Legjobb autó. Gyerekkoromban szereztem egyet egy trafikban 100 forintért. Rá se nézhetett senki.

talgaby:
A Nolan-filmek jelmeze szét volt designolva, a kilencvenes évek képregényeinek voltak ilyen feleslegesen túlrészletezett jelmezei. Akkor már inkább a legutóbbi variánsok, az legalább egy egyszerű fekete testpáncél rajta egy alig látható denevérrel (mintha félnének, hogy látszódik a logó).

SuperSkrull:
Szerintem meg pont Bale jelmeze a legjobb.
Mint ahogy az ő Jokere viszi a pálmát is.

Micho:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. Január 21., 15:34:15 ---Akkor is a Tim Burton Batman jelmez a legkirályabb.

--- Idézet vége ---

Adom  :bravo:
A mai napig kedvenc a batmobillal együtt, néha rácsodálkozok, milyen fasza még mai szemmel is, anno meg pláne.

Jók ezek a képek, sajnos itt látszik, mennyire elrontották a Bale-jelmezt...  :-\

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése