HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (533/935) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Nitro ---Mint aktív alkotó (  ), mindössze annyi megjegyzésem lenne, hogy amennyiben lehetséges, az alkotó neve legyen feltűntetve valahogyan.
--- Idézet vége ---
Ebben viszont azt hiszem igazad van. Majd mostantól megpróbálok odafigyelni erre, csak még nem tudom hogyan tudom kivitelezni, mert nálam karakterekre van bontva a galéria, nem alkotókra. De lehet, hogy egy kis bevezetőszövegben odabiggyesztem, hogy "itt most XY és YZ munkái láthatóak". Csak viszont amelyik nincs aláírva és a fájlnévben sincs benne az alkotó neve, azzal mi legyen? Vagy ő így járt.

Nitro:
Mint aktív alkotó (  ), mindössze annyi megjegyzésem lenne, hogy amennyiben lehetséges, az alkotó neve legyen feltűntetve valahogyan.  Mondjuk lehet, hogy ez meg az alkotó felelőssége kellene, hogy legyen, hogy aláírást rakjon a képre.  

Sepi:
Én vállalni fogom, mert mint mondtam, szerintem ebben semmi kivetni való nincsen. Amúgy is, ha valaki kitesz egy képet a világhálóra, annak az elterjedését soha nem fogja meggátolni. Egyszerűen rajzol egy képet először magának, de annyira megtetszik neki, hogy gondolja felteszi egy képmegosztó lapra (mint pl a Devianart), hogy mások is láthassák. Aztán másnak is megtetszik, gondolja hogy ő is kirakja a saját weblapára, és így tovább... Ez így működik. Szerintem ezzel nem sértünk meg senkit, mert (ahogy mondtam) nem a saját művünkként terjesztem tovább ezeket a képeket, hanem mindenhonnan összegyűjtötte az ember és felteszi egy helyre, hogy mások könnyebben megtalálják. Ezt úgy is fel lehet fogni, hogy népszerűsítem az ő munkájukat, mert ebből nekik semmilyen káruk nem keletkezik.
Szóval küldjétek nyugodtan a képeket, amiket szeretnétek benne látni a gyűjteményben.

talgaby:
Én is hasonlók miatt aggódok, mint Scmatzy, ezért akartam rákérdezni, hogy egyáltalán vállalod-e... De ha vállalod, annak én csak örülök.

Sepi:
Lehet hogy még örülnek is nekik, hogy népszerűsítjük a rajzaikat. A Devianarton általában amúgy is "amatőr" rajongói rajzok vannak, amiken amúgy is rajta van a monogramjuk. Valamint én nem úgy állítom be az oldalamat, hogy azok a képek az én munkáim, hanem megosztom a nagyérdeművel a lehető legjobb képregényes témájú rajzokat, képeket. Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincsen.

Ma sajnos szintén kevés időm maradt új galériák kipakolásával (talgaby múltkor annyi képet küldött, hogy alig győzőm átválogatni  , plussz ma este még suliba is mennem kell), de a szemfülesek észrevehettek egy "apró" kis frissítést, újdonságot az oldalon. Aki nem találja annak itt egy kis segítség.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése