HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (530/935) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---Jók ezek a spotlightok, de szerény véleményem szerint vehetsz hozzájuk egy külön szervert, mert annyi van belőllük, meg a hasonló kiadványokból, hogy rogyásig pakolhatod vele a vinyódat, akkor sem fogynak el.
--- Idézet vége ---
Ezért raktam be csak ezt a kettőt, mert végül is a Marvel két csúcstartó iró-rajzoló páros pályafutásáról szól. Az biztos, hogy rengeteg van belőle, most talán a legújabb a Ghost Rider-es szám  . Azért indítottam el ezt a kis részleget, hogy a troll.extra.hu oldal kisegítője legyen (úgyis mondtad, hogy a Marvel kiadványok már úgy is untatnak  ). Amin esetleg gondolkozom bővítés szempontjából az az All-New Official Handbook Of The Marvel Universe A-Z 12 részes információs újság, vagy a Stan Lee meets... sorozat (elég aranyos történetek vannak benne egy-két klasszikus képregénnyel együtt). De majd meglátjuk mekkora rá az igény.

Gabe:
Jók ezek a spotlightok, de szerény véleményem szerint vehetsz hozzájuk egy külön szervert, mert annyi van belőllük, meg a hasonló kiadványokból, hogy rogyásig pakolhatod vele a vinyódat, akkor sem fogynak el.

(az egyik kedvencem a Fathom-os/Top Cow-os Wizard special       <--- kb ilyen fejjel néztem végig  )

Sepi:
Végre sikerült felfrissítenem az oldalt (már megint a netszolgáltatóm vacakolt  ). Elkészült a Jean Grey Galéria 2 talgaby segítségével, valamint a Filmes Képek Galéria is.  
Ami plussz még az az UniComix részleg ahová a tegnapi adagon kívül felkerült még két darab információs kiadvány.

Egyébként eléggé kiváncsi vagyok a véleményetekre erről a kis galériarészlegről. Érdekelne, hogy hogyan tetszik nektek ez a részleg? Volna-e igény arra, hogy bővítsem továbbra is?

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---Tényleg, Sepi, ha szeretnél a mesternek nyitni egy külön galériát, akkor 700+ db képpel tudok szolgálni, bár a többsége fantasy, meg sci-fi témájú
--- Idézet vége ---
Hmm. Nem is rossz ötlet. Ezen még nem is gondolkoztam (igaz eddig nyersanyagom sem volt hozzá), de szerintem jó kis gondolat. Majd összehozzuk valahogy ezt a csere-berét.

Gabe:
A virtuális kezeim között tartom Vallejo and Bell Superheroes című albumát. 140 oldalra rúg... Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, mert némelyik képért nekem ég a pofám*, a többitől meg a földön fetrengek a nyálamban  . A többségét szívesen el tudnám viselni a szobám falán eredetiben.

* technikailag szuper, de sok köze nincs ahoz, amit eredetileg ábrázolt

A következő héten valamikor fel is dobom, addig csináljatok helyet neki, mert vagy 8-szor akkora mint egy sima képregény.
Aztán majd jön a többi cucc is amit megígértem.

Tényleg, Sepi, ha szeretnél a mesternek nyitni egy külön galériát, akkor 700+ db képpel tudok szolgálni, bár a többsége fantasy, meg sci-fi témájú

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése