HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (529/935) > >>

Ron:
Anyám de jó lett az oldal!!  
Nagyon jó lett!!
Az unicomix is nagyon jó!!!!!!!! Csak kár, hogy nem értem.  

Nagyon nagyon jó!!      

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---A Stan Lee meets...-el légyszi várj már úgy március végéig... terveim vannak vele, de nem tudom, hogy lesz-e rá időm.
--- Idézet vége ---
Oké. Erre kiváncsi leszek.  

--- Idézetet írta: Gabe ---A Handbookokból nem csak a-tól z-ig vannak a cuccok, mert pl. a különböző nagyobb herokhoz, meg szuperhős csapatokhoz külön jöttek ki még  részek, sőt még a  Silver ages-hez is adtak ki kiadványt tavaly, így rengeteg van.
--- Idézet vége ---
Gondoltam, csak eddig ezekkel az utóbbi időben megjelentekhez volt szerencsém. Mondjuk jó kis idő lenne összeszedni, de megérné. Talán ha valamikor a napokban rendejön az internet kapcsolatom (most is öt percenként eltünik  ) akkor nekifekszek.

talgaby:
Nem, most néztem át egy hete az összes dvd-met, csak 5-öt, vagy hatot küldtél összesen. Úgyhogy sajna nem tudok segíteni.  Talán egy oldalt tudok, ahol rapidshare-ben fenn vannak a mostani sorozat eddigi megjelenései, de akkor azok le is kell szedni vkinek.

Gabe:
Persze, semmi gond, félreérteted, sőt, én csak örülök neki ha kikerülnek, legalább tájékozodnak az olvasók is.
A Handbookokból nem csak a-tól z-ig vannak a cuccok, mert pl. a különböző nagyobb herokhoz, meg szuperhős csapatokhoz külön jöttek ki még  részek, sőt még a  Silver ages-hez is adtak ki kiadványt tavaly, így rengeteg van. Nekem egyszer már megvolt ezeknek a nagy része, többszáz megára rugtott, csak aztán töröltem...   (én hülye  ). Ha gondolod, a bezserzésükben segédkezhetek, de ezt szerintem a mérete folytán külön oldalra kellene tenni, mert asszem elvinne egymagában egy extrányi helyet  ...

Ha jól emlékszem még talgabynak is megvan egy jó részük, ő talán pontosabb adatot tud mondani a mennyiségükről.

talgaby:
A Stan Lee meets...-el légyszi várj már úgy március végéig... terveim vannak vele, de nem tudom, hogy lesz-e rá időm.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése