Szerző Téma: Képes Topik  (Megtekintve 758782 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
Képes Topik
« Válasz #2035 Dátum: 2007. Január 13., 20:22:19 »
Anyám de jó lett az oldal!!  
Nagyon jó lett!!
Az unicomix is nagyon jó!!!!!!!! Csak kár, hogy nem értem.  

Nagyon nagyon jó!!      

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Képes Topik
« Válasz #2034 Dátum: 2007. Január 13., 19:51:22 »
Idézetet írta: talgaby
A Stan Lee meets...-el légyszi várj már úgy március végéig... terveim vannak vele, de nem tudom, hogy lesz-e rá időm.
Oké. Erre kiváncsi leszek.  
Idézetet írta: Gabe
A Handbookokból nem csak a-tól z-ig vannak a cuccok, mert pl. a különböző nagyobb herokhoz, meg szuperhős csapatokhoz külön jöttek ki még  részek, sőt még a  Silver ages-hez is adtak ki kiadványt tavaly, így rengeteg van.
Gondoltam, csak eddig ezekkel az utóbbi időben megjelentekhez volt szerencsém. Mondjuk jó kis idő lenne összeszedni, de megérné. Talán ha valamikor a napokban rendejön az internet kapcsolatom (most is öt percenként eltünik  ) akkor nekifekszek.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Képes Topik
« Válasz #2033 Dátum: 2007. Január 13., 19:44:11 »
Nem, most néztem át egy hete az összes dvd-met, csak 5-öt, vagy hatot küldtél összesen. Úgyhogy sajna nem tudok segíteni.  Talán egy oldalt tudok, ahol rapidshare-ben fenn vannak a mostani sorozat eddigi megjelenései, de akkor azok le is kell szedni vkinek.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2032 Dátum: 2007. Január 13., 19:33:30 »
Persze, semmi gond, félreérteted, sőt, én csak örülök neki ha kikerülnek, legalább tájékozodnak az olvasók is.
A Handbookokból nem csak a-tól z-ig vannak a cuccok, mert pl. a különböző nagyobb herokhoz, meg szuperhős csapatokhoz külön jöttek ki még  részek, sőt még a  Silver ages-hez is adtak ki kiadványt tavaly, így rengeteg van. Nekem egyszer már megvolt ezeknek a nagy része, többszáz megára rugtott, csak aztán töröltem...   (én hülye  ). Ha gondolod, a bezserzésükben segédkezhetek, de ezt szerintem a mérete folytán külön oldalra kellene tenni, mert asszem elvinne egymagában egy extrányi helyet  ...

Ha jól emlékszem még talgabynak is megvan egy jó részük, ő talán pontosabb adatot tud mondani a mennyiségükről.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2031 Dátum: 2007. Január 13., 19:32:57 »
A Stan Lee meets...-el légyszi várj már úgy március végéig... terveim vannak vele, de nem tudom, hogy lesz-e rá időm.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2030 Dátum: 2007. Január 13., 19:17:43 »
Jók ezek a spotlightok, de szerény véleményem szerint vehetsz hozzájuk egy külön szervert, mert annyi van belőllük, meg a hasonló kiadványokból, hogy rogyásig pakolhatod vele a vinyódat, akkor sem fogynak el.
Ezért raktam be csak ezt a kettőt, mert végül is a Marvel két csúcstartó iró-rajzoló páros pályafutásáról szól. Az biztos, hogy rengeteg van belőle, most talán a legújabb a Ghost Rider-es szám  . Azért indítottam el ezt a kis részleget, hogy a troll.extra.hu oldal kisegítője legyen (úgyis mondtad, hogy a Marvel kiadványok már úgy is untatnak  ). Amin esetleg gondolkozom bővítés szempontjából az az All-New Official Handbook Of The Marvel Universe A-Z 12 részes információs újság, vagy a Stan Lee meets... sorozat (elég aranyos történetek vannak benne egy-két klasszikus képregénnyel együtt). De majd meglátjuk mekkora rá az igény.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2029 Dátum: 2007. Január 13., 16:57:46 »
Jók ezek a spotlightok, de szerény véleményem szerint vehetsz hozzájuk egy külön szervert, mert annyi van belőllük, meg a hasonló kiadványokból, hogy rogyásig pakolhatod vele a vinyódat, akkor sem fogynak el.

(az egyik kedvencem a Fathom-os/Top Cow-os Wizard special       <--- kb ilyen fejjel néztem végig  )

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2028 Dátum: 2007. Január 13., 16:38:56 »
Végre sikerült felfrissítenem az oldalt (már megint a netszolgáltatóm vacakolt  ). Elkészült a Jean Grey Galéria 2 talgaby segítségével, valamint a Filmes Képek Galéria is.  
Ami plussz még az az UniComix részleg ahová a tegnapi adagon kívül felkerült még két darab információs kiadvány.

Egyébként eléggé kiváncsi vagyok a véleményetekre erről a kis galériarészlegről. Érdekelne, hogy hogyan tetszik nektek ez a részleg? Volna-e igény arra, hogy bővítsem továbbra is?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2027 Dátum: 2007. Január 13., 15:33:06 »
Tényleg, Sepi, ha szeretnél a mesternek nyitni egy külön galériát, akkor 700+ db képpel tudok szolgálni, bár a többsége fantasy, meg sci-fi témájú
Hmm. Nem is rossz ötlet. Ezen még nem is gondolkoztam (igaz eddig nyersanyagom sem volt hozzá), de szerintem jó kis gondolat. Majd összehozzuk valahogy ezt a csere-berét.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2026 Dátum: 2007. Január 13., 14:28:53 »
A virtuális kezeim között tartom Vallejo and Bell Superheroes című albumát. 140 oldalra rúg... Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, mert némelyik képért nekem ég a pofám*, a többitől meg a földön fetrengek a nyálamban  . A többségét szívesen el tudnám viselni a szobám falán eredetiben.

* technikailag szuper, de sok köze nincs ahoz, amit eredetileg ábrázolt

A következő héten valamikor fel is dobom, addig csináljatok helyet neki, mert vagy 8-szor akkora mint egy sima képregény.
Aztán majd jön a többi cucc is amit megígértem.

Tényleg, Sepi, ha szeretnél a mesternek nyitni egy külön galériát, akkor 700+ db képpel tudok szolgálni, bár a többsége fantasy, meg sci-fi témájú
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 13., 14:30:04 írta Gabe »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2025 Dátum: 2007. Január 13., 12:48:08 »
Előre is  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2024 Dátum: 2007. Január 13., 11:53:00 »
A fene, sört kellet volna mondanom szavazat helyett  

Jó jó, meghajlok az olvasók akarata elött, megkapjátok  . Na persze várni kell még egy keveset, de igérem meglesz.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2023 Dátum: 2007. Január 13., 10:19:12 »
Én is!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2022 Dátum: 2007. Január 12., 20:41:00 »
Ha lesz rá érdeklődő, akkor lehet, hogy majd felteszem az extrára is.
Ezzel biztosan fel lehetne dobni az ritkaságok rovatot  . Egy szavazattal én is beszálok.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2021 Dátum: 2007. Január 12., 18:30:56 »
Ezért féltem megkérdezni...
És majd megoldom vhogy.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2020 Dátum: 2007. Január 12., 18:19:37 »
Hát, nem mintha megérdemelnéd, de majd meglátjuk  

Egy info: egy cbr 70mb, ezt mintha már nem bírná a pendrive-od, de feltételezem, hogy itt nem lesz egy szavad sem ez ellen...  

Van mégvalami tőlle, bár az lehet hogy nem hírós, de az is vagy 30mb.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2019 Dátum: 2007. Január 12., 18:11:20 »
Ööö... ha most azt mondom, hogy "légyszilégyszi, nagyon jó volna", azt szavazatnak veszed, vagy rögtön a felejtés homályába veszejted tőle?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2018 Dátum: 2007. Január 12., 17:59:46 »
Köszi az infót, már szedem is le a dc-ről a kiadványt.  Ha lesz rá érdeklődő, akkor lehet, hogy majd felteszem az extrára is.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2017 Dátum: 2007. Január 12., 17:54:18 »
Készített anno egy olyan könyvet amelyben a Marvel univerzum hősei voltak benne. Pár darab képet megtalálhatsz nálam is.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2016 Dátum: 2007. Január 12., 17:32:54 »
Nem is tudtam hogy a mester ilyesmiket is rajzolgat  :

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2015 Dátum: 2007. Január 12., 14:59:07 »
Idézetet írta: Nitro
Mint aktív alkotó (  ), mindössze annyi megjegyzésem lenne, hogy amennyiben lehetséges, az alkotó neve legyen feltűntetve valahogyan.
Ebben viszont azt hiszem igazad van. Majd mostantól megpróbálok odafigyelni erre, csak még nem tudom hogyan tudom kivitelezni, mert nálam karakterekre van bontva a galéria, nem alkotókra. De lehet, hogy egy kis bevezetőszövegben odabiggyesztem, hogy "itt most XY és YZ munkái láthatóak". Csak viszont amelyik nincs aláírva és a fájlnévben sincs benne az alkotó neve, azzal mi legyen? Vagy ő így járt.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
Képes Topik
« Válasz #2014 Dátum: 2007. Január 12., 14:54:01 »
Mint aktív alkotó (  ), mindössze annyi megjegyzésem lenne, hogy amennyiben lehetséges, az alkotó neve legyen feltűntetve valahogyan.  Mondjuk lehet, hogy ez meg az alkotó felelőssége kellene, hogy legyen, hogy aláírást rakjon a képre.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2013 Dátum: 2007. Január 12., 13:25:15 »
Én vállalni fogom, mert mint mondtam, szerintem ebben semmi kivetni való nincsen. Amúgy is, ha valaki kitesz egy képet a világhálóra, annak az elterjedését soha nem fogja meggátolni. Egyszerűen rajzol egy képet először magának, de annyira megtetszik neki, hogy gondolja felteszi egy képmegosztó lapra (mint pl a Devianart), hogy mások is láthassák. Aztán másnak is megtetszik, gondolja hogy ő is kirakja a saját weblapára, és így tovább... Ez így működik. Szerintem ezzel nem sértünk meg senkit, mert (ahogy mondtam) nem a saját művünkként terjesztem tovább ezeket a képeket, hanem mindenhonnan összegyűjtötte az ember és felteszi egy helyre, hogy mások könnyebben megtalálják. Ezt úgy is fel lehet fogni, hogy népszerűsítem az ő munkájukat, mert ebből nekik semmilyen káruk nem keletkezik.
Szóval küldjétek nyugodtan a képeket, amiket szeretnétek benne látni a gyűjteményben.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2012 Dátum: 2007. Január 12., 13:06:40 »
Én is hasonlók miatt aggódok, mint Scmatzy, ezért akartam rákérdezni, hogy egyáltalán vállalod-e... De ha vállalod, annak én csak örülök.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2011 Dátum: 2007. Január 12., 12:55:15 »
Lehet hogy még örülnek is nekik, hogy népszerűsítjük a rajzaikat. A Devianarton általában amúgy is "amatőr" rajongói rajzok vannak, amiken amúgy is rajta van a monogramjuk. Valamint én nem úgy állítom be az oldalamat, hogy azok a képek az én munkáim, hanem megosztom a nagyérdeművel a lehető legjobb képregényes témájú rajzokat, képeket. Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincsen.

Ma sajnos szintén kevés időm maradt új galériák kipakolásával (talgaby múltkor annyi képet küldött, hogy alig győzőm átválogatni  , plussz ma este még suliba is mennem kell), de a szemfülesek észrevehettek egy "apró" kis frissítést, újdonságot az oldalon. Aki nem találja annak itt egy kis segítség.

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Képes Topik
« Válasz #2010 Dátum: 2007. Január 12., 12:31:04 »
És vajon a Deviantartnak fog tetszeni, hogy máshol hostolják az ő képeiket?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2009 Dátum: 2007. Január 11., 22:51:25 »
Hasonlóból van eddig 50 mega, ez az első 1000 termése, bár most már egyre ritkábbaka jó képek. De legalább bővülhet majd leendő aktkép-tárad is.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2008 Dátum: 2007. Január 11., 22:44:06 »
Van egy pár képem onnan is, lehet azért ott is egészen jó minőségű munkákat/rajzokat találni. De ami nekem onnan van az kb 1% (amikor esetleg nagy ritkán odadobott a gugli).  Ezek is nagyon jó képek amiket feltettél.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 11., 22:44:45 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2007 Dátum: 2007. Január 11., 22:38:34 »
Úgyis mondhatjuk. Voltam olyan bátor (vagy botor), hogy beütöttem a deviantart keresőjébe, hogy "Rogue"...
(Hm, tényleg onnan raksz ki egyáltalán képeket? Minőségileg nagyrészt ilyeneket szedegetek: 1. 2. 3.)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2006 Dátum: 2007. Január 11., 22:19:29 »
Persze, elbírja a cég  . Kiváncsi vagyok, hogy milyen képek lehetnek azok. Sikerült találnod egy újabb fan-oldalt?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 11., 22:19:53 írta Sepi »