HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (515/935) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Bundy2020 ---Miért nekem kell dolgokat észrevennem?  
A Pók-Hölgyek gallériában 132 kép helyett (remélem ezt így kell írni  ) az eddigi 93 db képet adja be.
--- Idézet vége ---
Mert te vagy az oldal lektora  . Köszi, hogy szóltál, most már javítva van. Ez a baj, ha egyszerre sokat frissítek. Ez a galéria sajnos kimaradt, de most már kész van.

Bundy2020:
Tényleg szép felhozatal Sepi. Minden elismerésem.

Miért nekem kell dolgokat észrevennem?  
A Pók-Hölgyek gallériában 132 kép helyett (remélem ezt így kell írni  ) az eddigi 93 db képet adja be.

Sepi:
Lesz majd folytatása is hamarosan. Csak még össze kell szednem a többit. Ahogy néztem ez eddig a fele.

talgaby:
Szép nagy frissítés.  A Marvel-karakteres részleg különösen tetszik.

Sepi:

--- Idézetet írta: benya11 ---Sepi, itt van 24db Flash kép.

Szerintem neki is nyílhatna külön galéria, mert pl. a Supergirl sem kezdte többel. Te mit gondolsz?
--- Idézet vége ---
Először is köszi a képeket  . Elgondolkodtató amit mondasz, még nem kizárt, hogy elkészül az új galéria.

Valamint sikerült frissítenem az oldalt is. Sajnos csak most került rá sor, mert az internet szolgáltatómnak két nap kellett, hogy kijavítsa a vonalhibát.  
Szóval több, mint 700 (jól látjátok, hétszáz) új kép került fel.   A főoldalon mindent leírtam részletesen, kattintsatok az aláírásomra (banneremre) és már ott is vagytok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése